2011 03.11

Nakladatelství GRADA

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Nakladatelství odborné literatury GRADA Publishing již 20 let na českém knižním trhu

Nakladatelství odborné literatury GRADA Publishing vzniklo v roce 1991. Prvotní zaměření bylo směrováno na počítačovou literaturu, avšak záhy se GRADA Publishing začala orientovat na podporu vzdělávání i v dalších oblastech a knihy s logem Grady si našly své významné místo na českém knižním trhu. Postupně se vyprofilovalo osm samostatných redakcí: redakce ekonomické literatury, redakce účetnictví a daní, redakce počítačová, redakce technické a další literatury, redakce medicíny, psychologie, sportu a dětské literatury a koedice. Většina redakcí přitom vydává nejen odborné publikace, ale také populárně-naučnou literaturu v mnoha různých oborech.

Po dvacetiletém působení se GRADA může pochlubit vydáním již více než 4400 titulů. Každoročně uvádí na trh kolem 400 novinek ve více než 30 oborech a 140 edičních řadách. Autory knih s logem GRADA jsou nejlepší čeští odborníci v nejrůznějších disciplínách. GRADA dále spolupracuje s více než šedesáti zahraničními nakladateli z celého světa, a tak dnes najdeme v celkové produkci již přes 1300 překladových knih.

Čtenáři knih z nakladatelství GRADA mají možnost nakoupit si knihy nejen na webových stránkách www.grada.cz, v knihkupectvích a ve velkých obchodních řetězcích po celých Čechách i Moravě, ale také na Slovensku. V Bratislavě sídlí partnerská GRADA Slovakia, která zajišťuje distribuci kompletní produkce nakladatelství po celém území Slovenska, kde je již tradičně o naše publikace velký zájem.

GRADA každoročně vydává vždy brzy zjara a na začátku školního roku nový katalog, který přináší kompletní nabídku publikací, včetně připravovaných titulů. Nové knihy jsou také pravidelně představovány na stránkách denního i odborného tisku, v rámci konferencí apod. O všech novinkách, celkové produkci, ale i dalších aktivitách informují také pravidelně aktualizované internetové stránky společnosti.

Grada Publishing, a.s.
U Průhonu 22, 170 00 Praha 7
tel.: 234 264 401-2
fax: 234 264 400
www.grada.cz

Publikoval(a) (249) 
Štítky: , , , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat