2011 06.12

Soutěžte s Jupíkem o hodnotné ceny

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Termín trvání soutěže: do 9.1.2012
Partner soutěže: Jupík (pitný režim pro děti)

Soutěžit můžete až do 9. ledna 2012, výhercem se stane ten, kdo zodpoví správně všechny otázky a pak bude vylosován, pokud bude více správných odpovědí.

Soutěžní otázky:

  1. Jak se jmenují všichni členové Jupík teamu?
  2. Jak se jmenuje nový svět Jupíka?
  3. Jaké příchutě má Jupík Aqua?

Formulář pro odpovědi: klikněte zde a odpovězte na 3 soutěžní otázky

Ceny pro 3 výherce

  1. Výhra v hodnotě 1.000,- Kč
  2. Výhra v hodnotě 700,- Kč
  3. Výhra v hodnotě 500,- Kč

Novinky Jupík Smoothie

O světě Jupík

Představujeme ti nový svět JUPÍK CITY pro všechny správné kluky a holky, ve kterém poznáš spousty nových kamarádů, zažiješ super dobrodružství, objevíš nové magické světy, můžeš si zahrát zábavné hry, luštit skvělé hlavolamy a hlavně zde nikdy nezažiješ nudu!

Svět JUPÍK CITY můžeš navštívit jako host, kdy si můžeš svět prohlédnout, ale nemůžeš dělat některé věci, soutěžit a chatovat s ostatními avatary. Nebo se můžeš zaregistrovat a vytvořit si svého avatara, který ti dává možnost, stylizovat se přesně podle svých představ. Avatar je postavička, kterou si při registraci vytvoříš, oblečeš a upravíš. Pak se s ním pohybuješ po světě JUPÍK CITY. Tato postavička ti dává daleko více možností jak se v JUPÍK CITY pobavit.

Za hry a kvízy získáváš body, které můžeš v bankomatech umístěných po světě JUPÍK CITY směnit za JUPÍK EVRI a do budoucna za ně budeš moci nakupovat nové vychytané věci pro svého avatara. Hlavním místem, ve kterém tě vždy světJUPÍK CITY přivítá, je hlavní náměstí. Na náměstí jsou nyní postavena tato místa: „Hair Dresser“, „Fashionshop“, i-Centrum a Museum. Svět JUPÍK CITY se neustále rozrůstá, uliček, míst a budov, které můžeš navštívit a pohrát si zde, bude stále přibývat.

Teď se už jen přihlas a vstup do světa JUPÍK CITY! Pokud budeš v některých místech poprvé, vše ti vysvětlí člen Jupík Teamu, který to tu už dobře zná. A pokud i pak nebudeš vědět, navštiv i-Centrum, kde získáš přehled o všem, co je v JUPÍK CITY.

Do světa Jupík City můžeš vstoupit na www.jupik.com.

Publikoval(a) (1 393) 
Štítky: , , , , , , , , , ,




Jeden komentář k “Soutěžte s Jupíkem o hodnotné ceny

Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat