2012 11.03

Montessori Doma – kniha a materiály k vytištění – soutěž

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Mnoho z vás mi psalo, že byste chtěli začít s montessori aktivitami doma, ale nevíte jak. Mnoho emailů mi přišlo s dotazy, jak jsme začínali my, jak aktivity vybírat, jak je následně dítku představit… Bohužel poslední dobou, i když bych moc chtěla, nějak nestíhám psát blogposty, ani pořádně odpovídat na vaše emaily…

Proto mám teď radost, že vám mohu představit jednoduchou elektronickou knížku, Montessori at home od Johna Bowmana, který si dal tu práci a odpověděl na všechny tyto otázky (a mnohé další), přidal návody na více než 250 aktivit a celé upravil jen pro rodiče! :) A co je na tom nejlepší, dvě (dva) z vás, mohou tuto knihu dostat úplně zadarmiko! :)
A když už jsme u toho darování… K dvěma knihám dva lidé dostanou také sérii materiálů k vytištění od Montessori Print Shopu, které doplňují aktivity v knize. Celá tato kombinace (kniha+materiály k vytištění) má v tuto chvíli hodnotu 25dolarů (s původní cenou všech materiálů – 60USD).

John byl tak milý, že mi knihu nabídl zadarmo k napsání recenze a následné soutěži pro vás. Byla jsem příjemně překvapena, že e-kniha je opravdu krásným průvodcem montessori světem. Na začátku John představuje Marii Montessori, základní myšlenky na kterých vše stojí a padá (v jednoduchém vysvětlení upraveném pro rodiče) a pak už následují jen desítky a desítky aktivit, které jednoduše podle daných návodů doma vyrobíte. Troufnu si říct, že by vám kniha mohla ušetřit hodiny času stráveného na internetu, prohlížením různých blogů a stránek s aktivitami pro děti… :)
Pokud se chcete mrknout, tady jsou ukázky z knihy.

A co se týká materiálů k vytištění – jde o tuto sadu.

Mnozí z vás by se možná mohli nechat odradit tím, že kniha je v angličtině – prosím, nenechejte… :)Kniha je plná fotografií, odkazů na videa… A navíc – překladač google translate celkem funguje… :)Opravdu bych jazykovou bariéru neviděla jako bariéru.

A jak se soutěže zúčastnit? :) Stačí mi na email Info@rustspolecne.cz napsat, co byste uvítali za články (ať už nově napsané, či jen doporučené) na našem blogu, nebo na naší facebookovské stránce.:) Poslední dobou mám čím dál méně času psát, ale chuť sdílet informace mi nechybí. Proto bych chtěla tak trochu vědět, které věci psát jako první a které až jako druhotné… :) Některé z vás zajímají více aktivity (případně některé oblasti aktivit), jiné názory k výchově,… někteří píší, že se jim líbí, když na facebook dávám odkazy na spoustu různých aktivit z ostatních blogů… Moc by mi pomohlo, když bych si mohla udělat takovou „mini anketu“. Tak snad se za to na mě nebudete zlobit… :)

Na odpovědi budu čekat do 18.března! Další den večer společně s Kubíkem vylosujeme dva výherce, kteří dostanou tu pěknou sadu… :)

Publikoval(a) (3 507) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat