2012 11.07

Školní aktovky a batohy Emipo – tip na tašky pro prvňáčky

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Prázdniny jsou sice teprve na začátku, ale spousta rodičů již teď zvažuje, jakou školní tašku svému budoucímu prvňáčkovi pořídit. Náš partnerský e-shop – Dráček.cz se zaměřuje především na české výrobky, a tak bez váhání zařadil do své nabídky i školní batohy a aktovky Emipo. Víte, jaké mají školní aktovky a tašky Emipo výhody? V následujícím článku se seznámíte s tím, co na nich rodiče nejvíce oceňují.

Představujeme Emipo – něco málo o značce

Společnost EMIPO, s.r.o. Mikulov je rodinnou firmou s dvacetiletou tradicí, která se specializuje na výrobu školních aktovek a batohů především pro prvňáčky. Výrobky Emipo jsou jedinými školními taškami na trhu, které se vznikají kompletně v České republice. Emipo je držitelem certifikátu „ Český výrobek.“ Několikrát ročně představuje Emipo nové barevné kolekce batohů a aktovek s veškerým příslušenstvím, které prvňáčci potřebují.

Hlavní přednosti batohů Emipo

  • Široký výběr motivů
  • Kompletní výroba v Čechách
  • Prodloužená záruka 36 měsíců na výrobní vady
  • Možnost zakoupit cenově zvýhodněný set
  • Hmotnost batohů 0,98 kg
  • Pevná konstrukce, ergonomicky tvarovaná záda a popruhy

Prohlédněte si všechny školní batohy a aktovky Emipo…

Aktovku, nebo batoh?

Na Dráčkovi najdete spoustu veselých kolekcí pro kluky i holky. Každá kolekce Emipo vždy obsahuje školní batoh, školní aktovku, penály, pouzdra a sáčky na přezůvky. Rodiče se často ptají: „Jaký je rozdíl mezi aktovkou a batohem Emipo?“


Jak aktovka tak také batoh jsou založeny na konceptu školní aktovky. Mají tedy pevnou konstrukci, minimum zipů, vnitřní prostor dělený pouze nastavitelnou přepážkou a vnější klopa mají uzavíratelnou na přezku. Váhově jsou na tom školní batohy a aktovky Emipo nastejno (0,98kg), drobný (cca centimetrový) rozdíl je pouze ve velikosti.

Batohy a aktovky se od sebe liší hlavně typem horní klopy – aktovka má klopu po celé délce vyztuženou, u batohu je klopa měkká, případně u některých typů vyztužená pouze částečně. Rozdíl je tedy pouze designový, na funkci školní tašky to vliv nemá, pouze aktovka tak působí klasickým a robustnějším dojmem. Dalším drobným rozdílem je přední menší kapsa určená hlavně na svačinu, která se u batohu uzavírá na klasický zip, u aktovky je na suchý zip.

Prohlédněte si všechny školní batohy a aktovky Emipo…

Dráčkův pohled na věc

Školní batohy a aktovky patří v Dráčkovi k nejprodávanějším produktům. Dráček.cz i jeho spokojení zákazníci oceňují hlavně nízkou váhu těchto školních tašek, jsou proto vhodné i pro prvňáčky menšího vzrůstu. K jednotlivým batohům a aktovkám Emipo lze zakoupit příslušenství v podobě penálů a sáčků na přezůvky v jednotném designu, a tak prvňáček snadno pozná, který penál a sáček mu patří. Novinkou poslední doby jsou také cenově zvýhodněné sety, se kterými ušetříte několik set korun.

Vybírat si můžete sety s batohem, nebo aktovkové sety Emipo.

Líbí se nám koncept produktů Emipo, který je jednoduše ovladatelný pro všechny děti. Vnitřní řešení školních tašek Emipo je vhodné i pro ty, kteří těžko udržují ve svých věcech pořádek. Jedna velká kapsa dělená pouze vnitřní přepážkou umožňuje dětem po otevření školní tašky jednoduše vidět celý její obsah, nemusí tak dlouho a složitě hledat v různých kapsách uzavřených zipem.

Velmi praktické je také zvýšené dno, které se nedotýká podložky. (Oceníte zvláště na podzim a na jaře, kdy děti pokládají tašky na mokrou zem.)

Široká nabídka motivů – kolekce Emipo

Na Dráček.cz najdete rozsáhlou nabídku školních aktovek a batohů Emipo pro kluky i holky. Mezi nejprodávanější patří jednoznačně kolekce Dino, Metropolis a Fotbal, budoucí prvňačky jistě ocení motiv Emmi kotě, Pink či velmi oblíbenou Cat Club.

Vyberte si z nabídky školních batohů Emipo, aktovek, nebo pořiďte svým dětem celý batohový set Emipo za výhodnou cenu.

Protože chce Dráček svým zákazníkům nabídnout maximální komfort při výběru školní tašky, připravil seriál podrobných recenzí na toto téma. Pokud Vás zajímají přednosti dalších značek školních batohů – jako je Topgal, Walker, nebo Hama – přečtete si srovnání školních tašek 2012 na Dráček.cz.

Publikoval(a) (2 586) 




Jeden komentář k “Školní aktovky a batohy Emipo – tip na tašky pro prvňáčky

Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat