2012 15.08

Soutěžte se SodaStream

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Termín trvání soutěže: do 31.8.2012
… poté budou vylosováni 4 výherci, kteří správně odpoví na 3 otázky.

Zažijte ledové osvěžení se sirupy SodaStream z limitované edice DOBA LEDOVÁ 4
I v těch nejteplejších letních dnech si můžete dopřát ledové osvěžení díky limitované edici sirupů SodaStream. Připravte si ochucenou limonádu v pohodlí svého domova a zažeňte žízeň společně s postavičkami z animáku Doba ledová 4, který na konci června vstoupil do českých kin. Zapojte se do soutěže a dva sirupy z limitované edice můžete vyhrát už dnes!

Co je potřeba pro účast v soutěži?

Otevřete si formulář pro vyplnění soutěžních otázek klikněte zde.
Odpověď na otázky naleznete na www.doba-ledova4.cz

Ceny pro výherce

Výhry: 4x balíček sirupů z limitované edice SodaStream Doba ledová 4 v dárkovém balení. (každý výherce obdrží sirup Icy Cola Lime a Icy Raspberry)

O sponzorovi

Společnost SodaStream je originálním a také největším světovým výrobcem a obchodníkem s domácími výrobníky sycených nápojů, které nabízí ve 42 zemích již od roku 1903. Prostřednictvím nepřetržitých inovací přináší pohodlnou, zábavnou a navíc ekologickou alternativu k perlivé vodě a soft drinkům, běžně prodávaným v plastových lahvích nebo plechovkách.

Publikoval(a) (350) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat