2012 03.10

Hravá škola počítání

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Prvňák Tomáš je výborný počtář, není proto divu, že k němu ze země skřítků pošlou na školení skřítka Počítálka, společně jim jde matematika doslova hravě. V každé kapitole této celobarevné knížky najdou malí školáci matematickou pohádku a básničku a také několik úkolů či námětů k přemýšlení. Texty mohou posloužit jako inspirativní didaktické nápady pro školní výuku i pro domácí hrátky s čísly. (Grada)

Ediční řada – Hravá škola

Barevná edice pro děti od sedmi let představuje prostřednictvím krátkých příběhů, herních námětů, kvízů a ilustrovaných doplňovaček pestrý soubor dovedností, které by měl zvládnout každý šikovný předškoláček i malý školák – čtení, počítání, kreslení, vaření, slušné chování, pravidla silničního provozu atd. Knihy z řady Hravá škola jistě inspirují tvořivé rodiče a poslouží také pedagogům jako netradiční didaktický materiál.

Knihu můžete koupit zde

Publikoval(a) (284) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat