2013 02.04

Dětský kurz vaření s Krkouny na planetě Bimbuli

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Dětský kurz vaření s Krkouny na planetě Bimbuli v Chefparade a velká jarní soutěž

kurz vareni

Přijďte do Chefparade strávit příjemné dopoledne s vašimi dětmi na speciální akci ve spolupráci s portálem krkouni.cz.

A proč zrovna s Krkouny? Romana Andělová, autorka projektu Krkouni a zábavné tvorby pro děti si postupně stvořila úžasný pohádkový svět Krkounů a planety Bimbuli, který jí pomohl nejen přežít těžkou nemoc, ale postupně vystudovat, stát se mámou dvou krásných dětí a aktivně začít pomáhat malým pacientům v nemocnicích.

Naučíte se připravovat Ovocný punč profesora Bimbulíka, Pupínovy Mini pizzy z domácího těsta, Blážin domácí burger se zeleninou a sladké Bůčiny mini čokoládové dortíky.

První kurzy se konají již 6. a 27. 4. 2013. Chefparade a projekt Krkouni věnují dva vouchery speciálním hostům za statečnost, Těšíme se na Barunku a Amálku, které se dokázali poprat se životním osudem!

Soutěžte o vstupenky na dětský kurz vaření pro děti a hlavní cenu: poukaz na víkendový pobyt se snídaní pro dvě dospělé osoby a dvě děti v OREA HOTELS včetně animačních programů v ceně.
Informace o akci a soutěž naleznete na www.krkouni.cz

Těšíme se na vás!
Bláža, Bůča a Pupíno!

Publikoval(a) (117) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat