2013 03.07

Angličtina v říkadlech + CD

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

anglictina_v_rikadlechZařazování pohybových her s říkadly má při výuce cizím jazykům mnoho jedinečných výhod. V době, kdy se malé dítě začíná nejvíce pohybovat, dochází zároveň k největšímu rozvoji řeči. Říkadla a hry s nimi umožňují unikátní a nenásilnou metodou propojit slova a pohyby, navíc obsahují výrazný rytmus, takže si jejich text děti snadno zapamatují. Dítě se učí porozumět prvním smysluplným gestům a pohybům, která provázejí text říkadla, a aktivní metodou se naučí nejen mnoho cizích slovíček a základních frází. Knihu využijí rodiče s dětmi, učitelé MŠ a ZŠ, vedoucí kroužků či táborů s výukou cizích jazyků i speciální pedagogové pracující s dětmi s různými poruchami učení.

PhDr. Jana Hanšpachová je učitelkou na základní škole. Je autorkou úspěšných knih Hry pro maminky s dětmi (Portál, 1997, 2004) a Veselé hry s malými dětmi (Portál, 1999), spoluautorkou knihy Angličtina plná her (Portál, 2005) a Pohádková angličtina (Portál, 2007).
Zdeňka Křížová působí jako lektorka kurzů angličtiny pro učitele, metodička a recenzentka.

Knihu můžete zakoupit zde: http://obchod.portal.cz

Publikoval(a) (141) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat