2012 05.11

Barbie princezna zpěvačka

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Opravdu skvělá zpráva pro všechny malé slečny. Jejich milovaná Barbie má novou roli!  Po více než dvaceti úspěšných animovaných filmech se tentokrát představuje v muzikálové pohádce Barbie princezna a zpěvačka.

Hlavní hrdinkou příběhu je Tori  – dobrosrdečná princezna z království Meribella, která spolu se svými malými sestrami využije každé příležitosti, aby utekla od princeznovských povinností. Tajně sní o dobrodružném životě slavné zpěvačky. Když na královské slavnosti přijede koncertovat její oblíbená pěvecká hvězda Keira, obě dívky zjišťují, že mají hodně společného. Například tajemné kouzlo, díky kterému se můžou proměnit jedna v druhou. A protože i Keira touží vyzkoušet bezstarostný život princezny, nápad, že si vymění role, zní zprvu úžasně. Postupem času ale obě pochopí, že život té druhé není tak snadný, jak se na první pohled zdá! Ale i Meribella skrývá své kouzlo v tajné zahradě a ve chvíli, kdy ho někdo uloupí, se celé království rázem ocitá v nebezpečí. Dokáže ho zachránit jedno opravdové přátelství? Dobrodružství, humor, skvělé písničky a módní kreace budou malé slečny dychtivě sledovat od začátku do konce. A navíc se naučí, že není nic lepšího, než zůstat sama sebou.

Příběh ale s koncem pohádky rozhodně nekončí. Může mít bezpočet pokračování, které se odehrají přímo v holčičích pokojích. Scenáristkami a režisérkami už budou výhradně holčičky samy, s reálnými postavičkami z filmu.


BARBIE ZPÍVAJÍCÍ PRINCEZNA

Barbie zpívající princezna a popová hvězda 2 v 1 z nového filmu.  Z princezny v popovou hvězdu se promění zatáhnutím za šňůrku vzadu na její dlouhé třpytící se princeznovské sukni a odhalí pod ní trendy minišaty popové hvězdy a funky boty. Pak se otočí jejími princeznovskými blond vlasy a Barbie odkryje veselý růžový účes popové hvězdy. Stisknutím náhrdelníku bude panenka zpívat česky!

BARBIE ZPÍVAJÍCÍ KAMARÁDKA 

Zpívající princezna & popová hvězda KEIRA™ 2 v 1. Kouzelně ji lze promněnit z popové hvězdy v princeznu. Pod fialovými vlasy popové hvězdy se ukrývá krásný tmavovlasý princeznovský účes s korunkou. Stisknutím náhrdelníku panenka česky zazpívá dvě písně z filmu, výběr záleží na jejím kostýmu; součástí balení je fialový “mikrofon”.

BARBIE KAMARÁDKY S KYTAROU – Tori a Keira v  nádherných kostýmech, které měly na sobě, když se poprvé potkaly. Komplety doplňují třpytivé kytary.  Opravdový koncert může začít!

BARBIE MINI VÍLA  – půvabné víly mají v novém Barbie filmu obzvlášť důležitou roli. Starají se totiž o diamantové rostliny v tajné zahradě, která ukrývá kouzelné tajemství celého království.  Ve třpytivých šatičkách s barevnými vlásky a s kouzelnými křídly jsou připravené na nová dobrodružství.

PRINC LIAM (Ken)  – elegantní, v krásném modrém fraku a samozřejmě s korunou na hlavě. Oblíbený mužský hrdina přeci nemůže v Barbie příběhu chybět.

www.mattel-katalog.cz

Publikoval(a) (2 509) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat