2011 04.10

Bojíte se, že budou děti nemocné?

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Vitaminy kombinujte s probiotiky v jednom přípravku

Nastupující podzimní počasí je obdobím se zvýšeným nebezpečím nachlazení a virových onemocnění. Nechtěnou daní za uspěchaný moderní životní styl je snížená imunita dospělých, ale i dětí. Děti jedí málo zeleniny a ovoce a příliš často se stravují ve fast-foodech. Navíc viry a bakterie jsou stále odolnější. Vhodným pomocníkem jsou v tomto případě kvalitní přípravky na podporu imunity. Multivitaminový přípravek nové generace Multi-tabs IMMUNO Kid, určený dětem již od 1 roku, nabízí v 1 tabletě spojení min. 1 miliardy živých probiotických bakterií LGG s vitaminy a minerály pro optimální účinnost.

Význam vitaminů a minerálů na podporu imunity je dobře znám, ne každý však ví, že rovnováha zažívacího systému je určující i pro obranyschopnost organismu. Probiotika tedy nejen posilují účinnost vitaminů a minerálů, ale vyvažují stav bakterií ve prospěch těch prospěšných, důležitých pro imunitní systém. Probiotické bakterie mají rovněž pozitivní vliv na zažívací obtíže, nadýmání, zácpu, ale také na projevy atopického ekzému a alergické reakce.

Jak to funguje

Multi-tabs IMMUNO Kid je moderní přípravek 3v1, který díky trojici složek v jediné tabletě – probiotických bakterií, nejdůležitějších vitaminů a minerálů, může posílit imunitu účinněji než obyčejné multivitamíny. Obsažená probiotika Lactobacillus Rhamnosus GG (LGG) se adaptují na normální střevní bakteriální flóru, jejíž složení je pro naši imunitu zásadní. Ve střevech se totiž nachází asi tři čtvrtiny imunitních buněk. LGG navíc potlačuje negativní působení rotavirů způsobující průjmy nebo zažívací a trávicí obtíže. Multi-tabs IMMUNO Kid je vhodné užívat i po léčbě antibiotiky.

Dárek na školní tašku pro vyšší bezpečnost – reflexní přívěsek

Měsíční balení Multi-tabs IMMUNO Kid je nyní v prodeji s dárkem, praktickou reflexní klíčenkou, kterou lze použít i jako přívěsek. Když si ji děti připevní na školní batůžek, budou pro motoristy nepřehlédnutelné. Speciální balení s dárkem zakoupíte ve vybraných lékárnách nebo na www.lekarna.cz

Přípravek Multi-tabs IMMUNO Kid neobsahuje konzervační látky, barviva, lepek, laktózu ani cukr.

Kdy může být nedostatek přátelských probiotických bakterií

U starších dětí je úbytek střevních bakterií zpravidla spojen se způsobem a kvalitou stravování nebo s léčbou antibiotiky. Antibiotika totiž, jak známo, kromě škodlivých bakterií a virů zabíjejí i bakterie střevní mikroflóry, které jsou důležité pro imunitu a trávení. U malých dětí může vzniknout nerovnováha ve střevech při přechodu dítěte z mateřského mléka na smíšenou stravu. Mateřské mléko totiž podporuje rozvoj střevní mikroflóry a tím pomáhá dítě chránit. Tablety Multi-tabs IMMUNO Kid jsou vhodné pro děti již od 1 roku, tedy od období, kdy maminky zpravidla přestávají kojit.

Vyzkoušejte také

Značka Multi-tabs je pojistkou zdraví dětí starostlivých rodičů. Zaměřuje se především na děti a jejich správný a zdravý vývoj. Kromě Multi-tabs IMMUNO Kid můžete vyzkoušet také přípravek Multi-tabs pro děti 1 – 10 let s výbornou malinovo-jahodovou chutí a obsahem dvanácti vitaminů a sedmi minerálů a stopových prvků pro psychickou i fyzickou pohodu dětí. Přípravek nyní zakoupíte ve speciálním balení s dárkem – voskovkou s šesti vyměnitelnými hroty.

Školáky a studenty v jejich úsilí podpoří Multi-tabs OMEGA 3 Kid s obsahem omega 3 nenasycených mastných kyselin pro podporu vývoje mozku, učení, paměť, koncentraci a celkovou vitalitu dětí. Ke každému balení je nyní připojen dárek: barevná kalkulačka, která se bude školákům hodit třeba při kontrole domácích úkolů z matematiky nebo při řešení zapeklitějších a složitějších úloh.

Více na www.multi-tabs.cz

Publikoval(a) (437) 
Štítky: , , , , ,




Jeden komentář k “Bojíte se, že budou děti nemocné?

  1. Petra

    Muj syn od narozeni mel porad problemy s nachlazenim..navic v 9 mesici jsem ho musela dat do soukrome skolky a to nebyl tyden kdy by nebyl nemocny…muj doktor je hodne na prirodni produkty a doporucil mi na posileni imunity Hlivu ustricnou, prodava se jako sirup a malymu moc chutna…navic fakt pomaha (cca 8 mesicu nebyl nemocny). Da se koupit v lekarne nebo pres net.

Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat