2012 14.06

Bongo Festival 2012

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

BOMBARĎÁKfest, to je podtitul druhého ročníku brněnského Bongo festivalu. Jednodenní festival pro děti a rodiče se koná v den předávání vysvědčení, v pátek 29.6.2012. I druhý ročník se odehraje v hale Bongo a návštěvníci z řad dětí, ale i dospělých mohou využít všech atrakcí, které hala Bongo nabízí. Navíc můžou shlédnout koncert Karolíny Kamberské, mistra ČR v beatboxu Ondry Havlíka (aka en.dru). Ten kromě koncertu bude mít i beatboxovou dílnu pro malé zájemce o tento hudební styl. Specialitou bude i mimořádný koncert Yellow Sisters k vydání nového dětského alba Zvěřinec. K vidění budou pohádky Divadla Koráb a Divadla Facka. Stejně jako v prvním roce i letos bude pro dětské návštěvníky kromě atrakcí haly Bongo připravena “soutěžní cesta”, kde při splnění všech úkolů čeká na každého drobná odměna. Kromě toho se mohou těšit na Jirku Knihu jako představitele člena kapely 3B a beatboxera BomBarďáka, který bude moderátorem a průvodcem celého festivalu.

Bongo festival začíná v pátek 29.6. ve 14:00, brány haly Bongo se otevírají již ve 13:30 a budou otevřeny do večerních hodin. Součástí festivalu bude také vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší video skladby Šnek (http://youtu.be/MgbRoTqZiGI ), které bylo součástí alba 3B – Bongo BomBarďák (www.bongobombardak.cz).

V předprodeji bude možné zakoupit vstupenky za výhodnou cenu 119,- Kč. Cena na místě pak bude 169,- Kč. Součástí vstupenky je i celodenní vstup do haly Bongo, který samostatně stojí 159,- Kč.

Festival pořádají Indies Scope (www.indies.eu) a Bongo Brno (www.bongobrno.cz ). Spolupráce Indies Scope a haly Bongo trvá již třetím rokem a jejím výsledkem jsou dvě alba řady 3B (www.indies.eu/umelci/420/3b/) – Bongo BomBoniéra (2010), Bongo BomBarďák (2011) a také první ročník Bongo festivalu v roce 2011.

BOMBARĎÁKfest je ideální příležitost pro oslavu vysvědčení, konce školního roku a začátku prázdnin. Odpoledne plné her, soutěží, koncertů, pohádek a dalších aktivit. Těšíme se na Vás na Bongo festivalu 2012.

Co je hala Bongo Brno?

Jedinečný zábavní park pro celou rodinu.
V hale na ploše 2800 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro děti. Každá z nich přitom představuje jiný světadíl či zemi. Proč se to líbí dětem? Bongo Brno přináší dětem možnost prožít za každého počasí den plný zábavy, pohybu a nejrůznějších opičáren. Dobrodružství, zábava, pohyb… Všechny atrakce v hale podléhají přísným bezpečnostním i hygienickým předpisům. Díky tomu si mohou dospělí bez obav o své ratolesti užívat návštěvy haly v prostorách bistra nebo si sami vyzkoušet některé
z mnoha atrakcí.

BONGO BRNO – Pražákova 51 – 619 00 Brno – www.bongobrno.cz

Publikoval(a) (63) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat