2012 03.12

Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí?

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Nakladatelství Amenius, jež se dlouhodobě zabývá literaturou pro děti a mládež, Vám představuje dětskou knížku ze své produkce Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí? Kniha autorky Miriam Peškové je určena pro nejmenší děti, kterým osvětluje tajemství početí, těhotenství a porodu. Jednotlivé kapitoly knihy seznamují dětské čtenáře s průběhem těhotenství a vývojem plodu. Knížka je tak vhodná jako průvodce dítěte matčiným těhotenstvím. Prostřednictvím krásných ilustrací a vtipných veršovaných přirovnání si dítě dokáže lépe představit, jak se jeho malý bratříček či sestřička v matčině bříšku vyvíjí a roste. Knížka Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí? je vhodnou literaturou nejen pro děti, ale také pro dospělé, kteří v ní naleznou pomocníka v otázkách, co a jak říci svým dětem o vzniku života.

Kniha Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí? podporuje charitativní projekt Nadace Naše dítě, jehož zakladatelka a ředitelka Zuzana Baudyšová se stala autorkou předmluvy. V roce 2008 se knížka Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí? dostala v anketě SUK mezi top 10 nejoblíbenějších knih pro děti.

Knížka je určena pro děti od 3 let a je možné ji zakoupit u všech dobrých knihkupců po celé ČR, nebo na stránkách nakladatelství Amenius, kde se také dozvíte další informace o knize.

Publikoval(a) (110) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat