2011 18.11

Dárky pod stromeček – do mateřské školky

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Pomozte mateřské školce “Jezevčík” vyhrát dárek pod stromeček.
Vyberte výrobek, kterým chcete školce udělat radost a zlepšit její vybavenost:

Tablet (sledování online pohádek) – iPad 2 je vybavený 2 kamerami – jednou na přední straně a jednou na zadní straně. Díky přední kameře podporuje iPad 2 FaceTime, tedy videokonference, zadní kameru můžete využít např. pro aplikace rozšířené reality. Velký 9,7palcový Multi-Touch displej umožňuje zobrazení webových stránek tak, jak mají být viděny –celá stránka najednou. S živými barvami a ostrým textem. Ať se díváte na stránky na výšku, nebo na šířku, můžete vše vidět ve velikosti, která je skutečně čitelná. Prohlížení webu s iPadem nebylo nikdy jednodušší a intuitivnější. Zvládá natáčet HD video v rozlišení 720p. iPad 2 vydrží až 10 hodin v činnosti a 30 dnů ve stand-by. Je osazen dvoujádrovým systémem na čipu A5.

Televizor (sledování dětských TV pořadů) – Televizor Panasonic řady GW30E je také možné napojit na internet. Postačí standardní ethernetový kabel zapojit do připraveného vstupu a přímo na obrazovce televizoru Panasonic řady GW30E si můžete vybrat některou z připravených aplikací nejrůznějšího zaměření. Jen namátkou jmenujme archivy českých televizních společností, archiv televizní stanice Eurosport, přístup na Facebook, YouTube a tak dále, mohli bychom ve výpisu pokračovat ještě hodně dlouho. Po zakoupení vhodné kamery můžete televizor Panasonic řady GW30E využívat i jako prostředek k telefonování svým kamarádům a blízkým pomocí integrované služby internetových videohovorů s názvem Skype.

Telefon (focení a nahrávání videa – činnost dětí) – HTC EVO 3D je jedním z průkopníků v nové kategorii mobilních telefonů. Díky speciálně vyvinutému stereoskopickému displeji, který pro každé oko vysílá jiný obraz a tím v mozku vytváří iluzi trojrozměrného obrazu, umožňuje přímo na svém displeji sledování trojrozměrných videí a fotografií. U HTC EVO 3D odpadá povinnost použití nepraktických 3D brýlí nebo jiných doplňků. Na první pohled se HTC EVO 3D příliš neliší od běžné produkce chytrých telefonů. Výrazný náskok před konkurencí ovšem získá po jednoduchém přepnutí fotoaparátu z 2D režimu snímání na 3D režim.

Jak podpořit získání dárku?

Je to snadné a dětem v mateřské školce uděláte radost. Pokud kliknete na výše uvedené obrázky, pak na nové otevřené stránce uvidíte následující volby (tlačítka):

Pomocí zobrazených tlačítek (na stránce s dárkem: Tablet, Televizor nebo Telefon) můžete vybrat některou z možností.

Děkujeme za podporu
redakce magazínu

Publikoval(a) (408) 
Štítky: , , , , , , , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat