2018 07.02

Jak funguje interaktivní systém eBeam?

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Interaktivní tabule pokračují ve svém vítězném tažení po školních třídách, učebnách i přednáškových a zasedacích místnostech firem. Přednášející i žáci, studenti a ostatní posluchači oceňují fakt, že přednášky a prezentace jsou díky interaktivním tabulím zajímavější, více motivující a podnětnější. Jejich nevýhodou je nicméně fakt, že jsou díky své velikosti a nezanedbatelné hmotnosti odsouzeny k tomu, zůstat v jedné místnosti, maximálně (v případě pojízdné tabule) na jednom pracovišti. I tuto negativní vlastnost lze ale obejít a díky systému eBeam si vytvořit interaktivní tabuli právě tam, kde je zrovna potřeba. Jak tedy eBeam funguje?

Interaktivní tabule bez tabule

Patříte také k těm, koho zaujaly funkce interaktivní tabule, ale nechcete se omezovat na jedinou místnost, kde je chcete využívat? Jak již bylo uvedeno, řešení vám nabízí systém eBeam. Díky běžnému počítači a jakémukoliv projektoru si s jeho pomocí můžete vytvořit plně funkční interaktivní tabuli na libovolné ploše. Plátno, tabule ale i LCD monitor nebo třeba televize vám poslouží jako pracovní plocha interaktivní tabule.

Tabule do kapsy

Systém eBeam sestává z malého přijímače a interaktivního pera. Vejde se tedy pohodlně do vaší příruční aktovky nebo kapsy. Pero velmi dobře padne do ruky a přesnost, se kterou je ním možné pracovat vás mile překvapí. Na jedno tříhodinové nabití navíc vydrží až 15 hodin a pracovní den tak zvládne bez absolvuje problémů. Software je bohatý na funkce a velmi snadno s jeho pomocí vytvoříte opravdu jedinečné výukové materiály nebo firemní prezentace.

Možnosti systému eBeam jsou opravdu široké a učitelé, lektoři i firemní zástupci s ním mohou posunout svoji práci o další úroveň výše a zefektivnit svůj výklad. Odměnou za pořízení systému bude zvýšený zájem posluchačů a rychlejší předávání informací.

Publikoval(a) (107) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat