2019 01.06

Jak vytvořit domácí kino, které bude bavit dospělé i děti

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Chtěli byste si užívat nejnovější snímky doma v prostředí, ve kterém se budete cítit jako v kině? Vytvořte si domácí kino, poskytněte tak dětem zábavu na celý večer a rozvíjejte jejich fantazii s oblíbenými hrdiny na velkém plátně.

Zdraví je nejpřednější

Abyste mohli vybudovat své domácí kino, neobejdete se bez vhodného prostoru. Potřebovat budete především místnost s dostatečně velkou prázdnou stěnou, naproti které můžete umístit nebo již máte umístěnou pohovku, křeslo či postel. Důležité je, aby od sebe obojí bylo v dostatečné vzdálenosti abyste si vy ani děti nekazili oči a necítila jste po filmu místo odpočinku akorát bolest za krkem.

Kvalita vybavení = kvalita zážitku

To, jak kvalitní bude obraz, se odvíjí od projektoru. Proto vybírejte s rozmyslem a nebojte se do něj investovat – vyplatí se to. Výhodou projektoru oproti televizi je především variabilita umístění – můžete jej přišroubovat ke stropu nebo položit na stolek či židli a kdykoli kamkoli přenést.

K přehrávání pak můžete využít zařízení dle vaší libosti: od notebooku přes telefon až po multimediální centra. Ta jsou skvělá především proto, že obsahují celou škálu aplikací zahrnujících jak filmy, tak hry či prostou možnost brouzdat po internetu. Nemusíte se proto o nic starat, stačí jen zmáčknout knoflík. U multimediálního centra od Applu navíc získáte dálkový ovladač, který zároveň slouží jako ovládání her, což vaše děti zaručeně zabaví.

Nebylo by to domácí kino bez pořádného atmosférického zvuku. Když už chcete mít ze sledování opravdu autentický zážitek, zvažte pořízení nejméně dvou, ideálně však 4 reproduktorů. Ty vás do filmu doopravdy vtáhnou a poskytnou vám zážitek se vším všudy.

Stojí vám v cestě finance?

Nenechte se omezovat. Nekupujte levné produkty, které se vám zanedlouho rozbijí, investujte do kvalitních, které vydrží i dětské zacházení. Pokud si je nemůžete hned dovolit, zvažte půjčku online od Moneta Money Bank. Ta je bezpečná, flexibilní a vyřídíte ji během chvíle online.

Publikoval(a) (127) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat