2015 28.01

Ledová Praha

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Chcete se o pololetních prázdninách nejen bavit, ale také se něco dozvědět, navštívit zajímavá místa, projít se historickými částmi Prahy? Ledová Praha vám otevírá dveře muzeí, památek a dalších zajímavostí zdarma nebo za výrazně zlevněné vstupy.

Ledová_Praha_03Během víkendu 30. 1. – 1. 2. 2015 opět zaplní ulice Prahy kolem deseti tisíc dětí, pro něž je připravena bohatá nabídka zvýhodněných a volných vstupů do muzeí, historických památek a dalších zajímavých míst. Ten, kdo by chtěl Ledovou Prahu obejít celou, si udělá přes 40 zastávek. Navštívit může například budovy Národního muzea, Muzeum Policie ČR, Muzeum Karla Zemana, historické prostory Klementina, Loreta či některé části Pražského hradu.

Souběžně s Ledovou Prahou mohou účastníci v Divadle Za plotem navštívit také dvě republiková finále Pionýrského Sedmikvítku – Dětskou Portu a Melodii. Pro příznivce geocachingu je připravena hra inspirovaná pražskými biografy. Součástí Ledové Prahy je letos také „Velká ledová soutěž“, ve které mohou účastníci vyhrát deskové hry V Kostce! a řadu dalších cen. Bližší informace na www.pionyr.cz.

Co je třeba k využití této nabídky? Stačí „Ledová karta“, Ledová_Praha_02tedy modrá kartička, kterou zájemci dostanou zdarma a po jejím předložení u pokladny na některém z vybraných míst získají slevu či volný vstup. Ledové karty si mohou zájemci vyzvedávat do pátku 30. 1. 2015 mezi 9.00 a 17.00 na Ústředí Pionýra, Senovážné náměstí 977/24, Praha 1 – telefon 222 247 529.

 

Publikoval(a) (55) 
Štítky: , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat