2015 10.06

LEGO KidsFest poprvé u nás

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

LEGO® KidsFest poprvé u nás
Dvoutýdenní svátek stavění zasype Prahu sedmi milióny kostiček

V polovině června zažije Praha rodinný festival
LEGO® KidsFest. Na malé i velké stavitele čekají unikátní LEGO® stavby, zábavné atrakce, specializované LEGO zóny pro všechny věkové kategorie, soutěže o ceny a hromady kostek k vlastnímu kreativnímu tvoření. První LEGO KidsFest můžete navštívit denně od 13. do 28. června 2015 na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany.

lego-kidsfest


LEGO® KidsFest je celosvětově úspěšný svátek kostiček, her a tvořivosti, kterého se letos dočkají i čeští stavitelé. Na ploše téměř 10 000 metrů čtverečních ohromí milovníky kostek unikátní LEGO® výtvory certifikovaných stavitelů ze zahraničí i českých fanoušků. Desítky specializovaných LEGO zón jako LEGO® DUPLO®, LEGO® Star Wars™, LEGO® Ninjago, LEGO® Chima, LEGO® Friends, LEGO® Architecture budou připraveny na nekonečné hodiny stavění. „LEGO KidsFest je dvoutýdenní festival, který je ve střední Evropě ojedinělou akcí nabitou kreativitou a hraním. Ocení ho příznivci složitějších LEGO modelů, celé rodiny i úplně nejmenší, začínající stavitelé. Každý fanoušek LEGO kostiček se u nás pořádně vyřádí a bude odcházet plný zážitků,“ slibuje Petr Břoušek, marketingový manažer společnosti LEGO Trading.

LEGO KidsFest navštíví také certifikovaní stavitelé uměleckých děl z LEGO kostek, jako je Sean Kenney z New Yorku, Dirk Denoyelle z Belgie nebo René Hoffmeister z Německa, kteří si pro české návštěvníky připravili množství uměleckých děl, jež budou v Praze k vidění poprvé. Že se jedná o ojedinělou akci, dokazuje také množství kostek, které se na realizaci festivalu použije. Pro tvořivé návštěvníky bude k dispozici více než 7 miliónů kostiček LEGO, ze kterých si mohou vytvořit cokoliv, co je napadne.

Festival je otevřený všem stavitelům bez rozdílu věku, je vhodný také pro maminky s nejmenšími dětmi a díky modernímu zázemí nabízí i bezbariérový vstup a množství odpočinkových zón. Pro vyhladovělé milovníky kostek je v areálu připraven dostatečný počet stánků s občerstvením nebo si zde mohou pochutnat na vlastní svačině. K dispozici bude i speciální LEGO Minikino, obchod nebo zóna pro fanoušky.

Vstupenky je možné zakoupit v sítích Ticketpro nebo na místě, přičemž děti do dvou let mají vstup zdarma. LEGO KidsFest trvá od 13. do 28. června 2015 na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany.

Další informace a vstupenky najdete také zde:

www.legokidsfest.cz
https://www.facebook.com/events/686410928148938/
http://www.ticketpro.cz/jnp/spolecenske-akce/vystavy/1555422-lego-kids-fest.html

Plánek festivalu: lego-kidsfest-poprve-u-nas-2015

Publikoval(a) (101) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat