2013 05.02

LEGO Legends of Chima – nový magický svět

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

loc_cragger1

  • Vše o soupeřících zvířecích kmenech a jejich hledání zdroje vzácné energie CHI
  • LEGO® Legends of Chima™ spojuje zábavu stavění s hraním rolí, dovednostmi a soutěživou hrou
  • Zcela nová vozítka Speedorz™ urychlují děj

Nové LEGO dobrodružství Legends of Chima se odehrává v daleké, kouzelné zemi obydlené zvířecími kmeny. V této zemi proudí CHI – energie z mocného zdroje, která propůjčuje zvířatům mimořádné schopnosti. Nyní je však tato mírumilovná země v ohrožení, protože krokodýlové chtějí mít CHI jen pro sebe. Legends of Chima vypráví příběh o dobru a zlu, přátelství a rodině – a o záchraně pozoruhodného království. Děti ve věku od šesti do čtrnácti let mohou s pomocí nových, hbitých Speedorz uplatnit svoje dovednosti a soutěživost při online akční hře pro dva, a na vlastní kůži tak zažít vzrušující dobrodružství.

loc_world1

Z přátel nepřáteli

Lev Laval a krokodýl Cragger se znají již od dětství – bývali nejlepšími přáteli. Jenže Cragger, který je nyní vůdcem krokodýlů, miluje soupeření a snaží se získat vládu nad vzácnou energií CHI. Aby toho dosáhl, spojil se s dalšími kmeny nebojácných zvířat. Energii CHI střeží Lví kmen, jehož předci rozdělovali vzácnou energii CHI spravedlivě mezi všechny obyvatele království Chima. Nyní závisí zachování rovnováhy sil na jejich vůdci Lavalovi. Craggerova nenasytná hamižnost by mohla zažehnout mezi jednotlivými kmeny spory a zapříčinit tak konec tohoto mírumilovného ráje. Je zapotřebí odvahy a statečnosti, aby pro všechny kmeny zůstal zachován spravedlivý díl CHI.

Novinka: Výšší rychlost s LEGO Chima Speedorz

Zvířata se připravují na soupeření o vzácnou energii CHI a na boj v nových obratných vozítkách Speedorz. Princip zábavné hry je následující: Vozítka se rozjíždějí pomocí kouzelného výtažného lanka. Protáhnout lanko vozítkem a natáhnout tak jeho pohon vyžaduje zručnost, ovšem když se vůz rozjede dostatečně rychle, snadno se vypořádá s překážkami z kostek LEGO. Každý, komu se to podaří, si může vytáhnout speciální trumfovou kartu Speedorz a zvolit si jednu ze čtyř kategorií: instinkt, rychlost, odvahu, či sílu. Hráč s nejvyšší kartou v příslušné kategorii získá od svého protivníka vzácné krystaly CHI – a první hráč, který získá šest krystalů, vyhrává celou hru!

Legends of Chima – zábava na mnoha úrovních

Děti se mohou těšit nejen na nová vozítka Speedorz: V této nové dobrodružné LEGO na ně čeká i další vzrušení a akce. Každý zvířecí kmen má vlastní speciální vozítko, které se může úžasně proměňovat, stejně jako akční figurky, které se dají postavit. Objevuje se zde mnoho nových minifigurek, které se představují obyvatele kostek LEGO. Nové sady Speedorz děti zaujmou možností vzájemně si porovnávat dovednosti a soutěžit a sbírání karet je zabaví na dlouhé hodiny. LEGO Legends of Chima najdete také v kategorii LEGO stolní hry. Tematická stolní hra nabízí různé úrovně obtížnosti a nekonečné množství zábavy a vzrušení.

Další informace najdete také na www.chima.LEGO.cz.

Publikoval(a) (1 685) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat