2014 26.02

Magická krabička: Růžová edice

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

pohadkova-knizka-2Magická krabička Růžová edice obsahuje tyto tři sady

  1. Lampička se stínítky
  2. Mozaikový fotorámeček
  3. Pohádková knížka

Magická krabička je určena pro děti od 3 do 8 let a jejich rodiče, kteří mají chuť společně rozvíjet jejich tvůrčí schopnosti.

Magická krabička je kompletní kreativní sada s pomůckami a materiálem ke tvoření. Každá série obsahuje tři sady: velké tvoření, malé tvořeni a pohádkovou knížečku. Knížečku si děti výtvarně dotvoří a do knihovničky si mohou postupně nasbírat celou kolekci pohádek.

Lampička se stínítky

Sada obsahuje: krepový papír (prasátko), novinový papír (kočička), barevné papíry na obličeje zvířátek, nafukovací balónky, 4ks, šablony na obličeje zvířátek (očička, čumáček, ouška, nožičky, ocásek, vousky), miska na lepidlo, miska na zafixování balónku, lepidlo Herkules, 130g, dřevěné míchátko, LED svíčka, baterie, dětské nůžky nebo gázové čtverečky s krepovým papírem, návod s podrobným postupem.

Mozaikový fotorámeček

Sada obsahuje: fotorámeček na fotografie velikosti 10 x 15 cm, dílky mozaiky, návod s podrobným postupem.

Pohádková knížka

Sada obsahuje: pohádková knížka O třech prasátkách, 6 stran, sláma, pedig, kytičky z papíru, čtverečky z barevného papíru, žlutý krepový papír, textilní výstřižek na louku, stuhy, kulatá lepítka, návod s podrobným postupem.

– – –

S Magickou krabičkou si užijete spoustu zábavy, kreativního tvoření a strávíte spolu s dětmi krásné chvíle.

S Magickou krabičkou rozvíjíte u dětí jemnou motoriku, představitvost a kreativitu. Pro tvoření vybíráme rozmanité materiály, pomůcky a potřeby, aby se s nimi děti naučily pracovat a dokázaly jejich vlastnosti využít při dalších, nejen výtvarných, aktivitách.

Pracovat s Magickou krabičkou mohou úplně všichni bez ohledu na manuální zručnost. Pro mateřské školky, zájmové kroužky, animační programy a mateřská centra vymýšlíme didaktické a metodické pomůcky pro výuku a zábavu.

Magická krabička může být originálním dárkem. Zabaví dítě o prázdninách nebo v době rekonvalescence. Praktické balení snadno přibalíte s sebou na dovolenou nejen pro případ nepříznivého počasí.

Zdroj: www.magicka-krabicka.cz

Publikoval(a) (500) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat