2011 16.05

Magnenka – nová sada

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Magnenka je magnetická oblékací panenka.
Dnes přinášíme nové panenky i další oblečky.

Pro výrobu Magnenky budete potřebovat magnetický papír (nebo magnetickou fólii – existuje i samolepící varianta), který je možné koupit přes internet, v dobře zásobených papírnictvích či výtvarných potřebách. Tento papír však není nejlevnější, proto si vystačíte pouze s malým kouskem. Dále budete potřebovat tvrdší papír, na který lze tisknout. Doma jistě také najdete lepenku, nůžky a několik magnetků na lednici.

Návod – Magnenka (panenka):

Arch s Magnenkami vytiskněte na tvrdší papír. Celý arch připevněte pomocí magnetků například na lednici (Magnenky tedy není třeba vystříhnout).

Návod – oblečky:

Vytiskněte si vybraný arch s oblečky na tvrdší papír a všechny oblečky vystříhejte. Z rubové strany oblečků nalepte kousky magnetického papíru magnetickou vrstvou ven. Stačí 2 – 4 ks podle velikosti oblečku (nalepte je blízko k okrajům oblečku). Pro lepení použijte nejlépe úzkou lepenku.

A pak už můžete začít Magnenky oblékat. Oblečky, které zrovna nevyužijete pro oblékání, můžete klidně ponechat na ledničce kolem archu s panenkami.

Více variant Magnenek i oblečků naleznete na www.kapesnicek.cz

Publikoval(a) (2 294) 
Štítky: , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat