2016 24.10

Malý kouzelník

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Kouzelnická knížka je určena pro ty úplně nejmenší kouzelníky. Slavný kouzelník Pavel Kožíšek si pro ně připravil malý výlet do jinak přísně střeženého zákulisí světa kouzel a magie. Všechna kouzla jsou vybrána tak, aby je děti s pomocí rodičů nebo staršího kamaráda samy zvládly. Ke kouzlení nejsou zapotřebí žádné speciální kouzelnické rekvizity, vše, s čím se budeme, čarovat najde každý doma nebo si snadno obstaráte.

Knížku doprovázejí ilustrace Libora Drobného, z nichž malí adepti čar a kouzel snadno pochopí, jak na to, a během chvilky se stanou opravdovými kouzelníky. Součástí knihy je i volná vstupenka do Divadla kouzel Pavla Kožíška!

Pavel Kožíšek je populární český kouzelník, mistr republiky i světa v kouzelnickém umění, pořadatel celé řady iluzionistických akcí pro děti i dospělé a účastník stovek televizních show doma i v zahraničí.

Ukázky z knihy
K zakoupení zde: Malý kouzelník

Ke knize také doporučujeme
Kouzelné tenisky mého kamaráda Percyho
Piráti z Ledového moře
Herkules a strašidla
Gorila a já

Publikoval(a) (179) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat