2011 09.08

NajdiDeti.cz – pro bezpečný návrat našich dětí

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

NajdiDeti.cz – pro bezpečný návrat našich dětí
Cenově dostupné řešení nabízí rodičovský přehled
a pocit jistoty.

Našim dětem obvykle chceme dopřát co nejvíce zábavy, sportovního vyžití a samozřejmě nejlepší možné vzdělání. Posíláme děti do školy, na různé kroužky, ale zároveň je jen málokdy můžeme sami doprovázet. S tím jak naše děti začínají být více samostatné, rodičům nastávají těžké časy. Děti většinou na samostatnost připravujeme, jak nejlépe umíme, dáváme jim instrukce a věříme, že vše zvládnou. Nicméně i přesto ve většině z nás zůstává často kousek nejistoty. 

Služba NajdiDeti.cz je určena rodičům, pro něž je bezpečí dětí na prvním místě. Pokud rodiče dokážou dětem vysvětlit důvody svých obav, může přijít na řadu technologie . Zajímavou novinkou, kterou ocení většina rodičů, je způsob zjišťování aktuální polohy pomocí obyčejného mobilního telefonu dítěte. Díky tomu rodičům odpadají náklady na pořízení drahého lokalizačního zařízení.

Rodičům je k dispozici řada užitečných funkcí jako například zjištění aktuální pozice dítěte nebo jeho pohyb v určitém období se zobrazením na mapě. K dispozici jsou také tzv. rodičovská pravidla, pomocí nichž jsou rodiče upozorňováni při vstupu dítěte do zakázané prostoru nebo při opuštění povoleného prostoru dítětem. Další nabízenou funkcí je například potvrzení dosažení cíle cesty (kdy třeba dítě dorazilo v určený čas na kroužek). Samozřejmostí a prioritou je nejvyšší úroveň zabezpečení všech informací.

NajdiDeti.cz nabízí rodičům za dostupnou cenu a bez počátečních investic velmi efektivní nástroj pro přehled nad tím, kde se jejich dítě v průběhu dne pohybuje. Pokud si chcete vyzkoušet, jak služba funguje, zaregistrujte se a využívejte první měsíc službu zcela zdarma a bez závazku. Pokud se poté rozhodnete službu využívat i nadále, zaplatíte měsíčně od 159 Kč.

5 důvodů pro využítí NajdiDeti.cz

  1. K určení polohy stačí jakýkoliv mobilní telefon. Nemusíte investovat ani korunu do nákupu drahého lokalizačního zařízení.
  2. Vaše dítě vás bude přemlouvat, aby už konečně dostalo svůj mobil. Nemusíte mu proto nutit další samoúčelný lokátor.
  3. Můžete uvolnit svoji mysl. Budete automaticky upozorněni, když vaše dítě dorazí na kroužek nebo když se dostane na místo, kde by nemělo být.
  4. Pohybujete se v uživatelsky jednoduchém prostředí, kde si vybíráte služby podle vašich preferencí.
  5. Za neocenitelný pocit bezpečí zaplatíte měsíčně přibližně stejně jako za 5 šálků vaší oblíbené kávy!

Veškeré informace o službě NajdiDeti.cz včetně možnosti zdarma vše vyzkoušet naleznete na www.najdideti.cz

Informace o společnosti GeoFocus:

Společnost GeoFocus poskytuje lokalizační služby zajišťující bezpečí a ochranu rodiny, stejně jako řešení pro zdravotnictví, sociální služby a komerční sféru. Díky vlastnímu řešení a používaným technologiím je společnost schopna dodávat služby v mnoha oblastech. Mezi dostupné scénáře patří inteligentní asistenční služby pro seniory a nemocné, zajištění bezpečí novorozenců, pacientů a personálu nemocnic nebo pečovatelských ústavů. Vždy vycházíme z konkrétních potřeb a požadavků našich zákazníků. Další informace o společnosti a řešeních GeoFocus s.r.o. naleznete na stránkách www.geofocus.cz

Kontaktní údaje:
GeoFocus s.r.o., Kováků 746/6, Praha 5 – Smíchov, 150 00

Publikoval(a) (177) 
Štítky: , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat