2012 11.01

Nakladatelství Fortuna Libri

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Velice ráda bych vám představila nakladatelství Fortuna Libri. S knihami z jejich produkce se na našem webu budeme setkávat častěji.

Nakladatelství Fortuna Libri bylo založeno v Praze roku 1992. Od samého počátku se zaměřuje na kvalitu – jak ve výběru vydávaných publikací, tak v jejich redakčním zpracování. Ve svém edičním plánu nabízí širokou paletu zajímavých témat, stěžejní ideou nakladatelství je však historie, nepochybně díky Kronikám, nejznámější exkluzivní knižní řadě vydávané česky, zejména Kronice lidstva.  Některou z Kronik nakladatelství Fortuna Libri má doma v knihovně každý desátý Čech.

Mezi asi pětistovkou vydaných knih lze najít nejen luxusně vybavené obrazové publikace, ať už zaměřené na historii, umění, kuchyni, medicínu, vědu, náboženství, nebo přírodu, ale také aktuální, erudovaně pojatou literaturu faktu a nejdelší řadu kynologických příruček na českém trhu. Produkce nakladatelství je nově rozdělena podle žánrů do edic Factum, Spirit, Praxis a Art. Beletrii je věnována edice Fortuna Litera.

Literaturu pro děti všech věkových kategorií, beletrii, slovníky, naučné publikace i leporela pro nejmenší, nakladatelství vydává v edicích Fortuna Junior a Teen.

Více informací na www.fortunalibri.cz
Autorka: Lenka Štveráčková

Publikoval(a) (204) 
Štítky: , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat