2013 24.11

Nejlepší online hry pro děti

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

lisakVšichni předškoláci mají ještě minimálně tři čtvrtě roku do jejich prvního dne ve škole, a tak rozhodně není na škodu doporučit nejlepší online hry pro děti, které můžete nalézt na Internetu zdarma.

Nechceme ale z tohoto článku dělat historickou exkurzi, a tak všechny hry, které vám doporučíme, budou nové. Všechny doporučené onlinovky mohou děti hrát bez znalosti čtení. Tento článek ale musíte přečíst, a tak vyzýváme rodiče, aby zasedli k počítači a text níže svému předškolákovi přečetli.

monkey_go_happy_elevatorsPrvní z nich je Monkey Go Happy Elevators. Tento díl vyšel teprve před pár dny a hledáš v něm ztracené hračky malých opiček. Hra se odehrává v několika místnostech vzájemně propojených výtahem. Budeš opět odhalovat tajné kódy, abys získal klíče od zamčených dveří a řešit další logické hádanky. Pokud herní sérii s opičkou ještě neznáš, tak si můžeš vyzkoušet i dalších 15 předchozích dílů. V každé hře navíc získáváš body a můžeš se tak umístit na celosvětovém žebříčku nejlepších hráčů.

monster_high_operettaPokud máš rád/a panenky Monster High, tak obrovskou sbírku her s Monster High hrami můžeš najít na webu ILike.Cz. Najdeš v nich všechny školačky ze známé školy příšerek. Většina her jsou oblíkačky. Můžeš si ale zahrát i restaurační hry nebo různé oddechovky.

snail_bob_5_love_storyPokud tě nebaví ani hry pro holky ani různé oddechovky, tak se ti určitě budou líbit logické hry. Na Internetu je jich spousta. Mezi nejlepší z nich určitě patří dobrodružství se šnekem, který se jmenuje Bob. Bob byl obyčejný šnek, ale shoda náhod jej postupně přivedla i na vesmírnou misi. V posledním dílu je ale čas na šnekovo osobní život. Bob se totiž platonicky zamiloval do překrásné šnečí zpěvačky. Snail Bob 5 Love Story si vyzkoušejte na webu Hernibox.cz.

Líbil se vám článek? Chtěli byste na webu ještě další takový? Napište nám o něm do komentářů pod článkem.

Publikoval(a) (14 499) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat