2013 20.04

O broučcích

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Obálka O broucích.inddAdámek, Daniel, Jiřík, Jonáš nebo Martínek – jeden dovádí na papírovém drakovi, jiný schovává plamínek do krabičky, až zapálí chaloupku, a další leze po výškách a roztrhne si křidélko. Všichni jsou zkrátka pěkně neposední, zvědaví a nevynechají žádnou příležitost k prozkoumávání barevného a voňavého světa. Prostě jako všichni kluci. Řeč ale není o žádné klučičí partě, ale o broučcích, jejichž trampoty vypráví ve veršovaných příbězích oblíbená spisovatelka Zuzana Pospíšilová.

Ediční řada – Říkanky a básničky

Rýmy, rytmus a humor, to jsou hlavní důvody, proč u nejmenších dětí vítězí mezi literárními texty říkanky a básničky. Nová celobarevná edice přináší současnou poezii pro děti. Bohatě ilustrované knihy v pevné vazbě jsou určeny k předčítání dětem od nejútlejšího věku a zároveň mohou svou nekomplikovaností a grafickou úpravou zlákat k samostatnému čtení i prvňáčky.

Knihu můžete zakoupit zde:
www.grada.cz/edicni-rady/detska-literatura/rikanky-a-basnicky/

autor: Pospíšilová Zuzana
ilustrátor: Černochová Cecílie
ediční řada: Říkanky a básničky

Publikoval(a) (146) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat