2011 12.01

Pán světa, Verne Jules

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Pro čtenáře jsme připravili komiksové zpracování dobrodružného románu Julese Verna, zakladatele klasické sci-fi literatury.

Zapadlé americké městečko je uprostřed klidné noci probuzeno děsivými zvuky. K smrti vyděšení obyvatelé vyprávějí o hřmění a hrůzném lomozu a také o oslnivé záři, jež měla vycházet z nedaleké hory. Washingtonský federální vrchní inspektor John Strock je pověřen prošetřením celé události. Vydává se na místo činu, aniž by měl sebemenší tušení, jak ohromující tajemství bude muset odhalit.Během vyšetřování se začínají po celé zemi objevovat další nevysvětlitelné jevy. Nevídané lodě, úžasně rychlá auta a létající stroje, to vše postupně zapadá do detektivovy skládanky. Strockovi postupně dochází, že je mezi těmito událostmi hlubší souvislost a snaží se jí přijít na kloub.Uspěje ve svém pátrání? Nebo Pán světa dostojí svému jménu a spravedlnosti unikne?

Celobarevná publikace, 72 stran, cena 149 Kč, ISBN: 978-80-247-3694-5
Ukázky z knihy
Pán světa (Grada 2010)

Publikoval(a) (216) 
Štítky: , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat