2019 06.05

Perfektní cestovní zavazadla pro perfektní dovolenou

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Už máte vymyšlenou a naplánovanou dovolenou? Ať už si jedete odpočinout k moři, poznat nové kraje a města, vyrážíte do hor, nebo na cyklovýlet, budete si muset zabalit nějaké věci s sebou. Sezóna dovolených se nezadržitelně blíží a vy byste měli zkontrolovat, zda máte vhodné a plně funkční cestovní zavazadlo. Pro někoho bude vhodnější pevný skořepinový kufr, kde se nepomačkají vyžehlené věci. Naopak na horské túře oceníte vychytaný batoh s ergonomicky tvarovanými zády a popruhy, aby vám byl co nejpohodlnější.

Kde takové cestovní zavazadlo pořídit?

Samozřejmě můžete zajít do specializovaného obchodu. Chcete-li ale vybírat z opravdu široké nabídky nejrůznějších výrobců, koukněte raději na specializovaný e-shop. Na e-shopu Bagalio.cz můžete vybírat kufry, batohy, brašny i další doplňky. K tomu jsou vám k dispozici odborníci, kteří vám zodpoví všechny vaše dotazy i pomohou s výběrem.

Mezi jakými zavazadly tedy můžete vybírat?

 

  1. Kufry. Asi nejklasičtější zavazadla na odpočinkovou dovolenou. Skořepinové i textilní. Zde už záleží na vašich představách a požadavcích. Zvolit můžete různou velikost, materiály i provedení. Většina kufrů je vybavena kolečky, vysunovací rukojetí a zámky, aby vaše dovolená byla ještě příjemnější a komfortnější.

 

  1. Batohy. V různých velikostech, různě uspořádané a v různých barevných provedeních. Samozřejmostí jsou vypolstrované popruhy a anatomicky tvarovaná zádová část pro pohodlnější nošení. Některé modely jsou rovnou opatřeny pláštěnkou nebo přídavnými popruhy na cyklohelmu, skateboard apod. Upřednostňujete-li turistickou, cyklistickou či outdoorovou dovolenou, bude pro vás kvalitní batoh nezbytností.

 

  1. Cestovní tašky. Alternativa k textilním kufrům. Ty sportovní snadno přehodíte přes rameno. Pro snadnější manipulaci ale můžete zvolit i cestovní tašky na kolečkách.

 

Cestovní tašky na kolečkách Vaude

Cestovní tašky Vaude

Tohle všechno, ale ještě mnohem víc včetně obalů na kufry, kosmetických tašek, lékárniček, vodáckých pytlů a cestovních vaků naleznete na e-shopu Bagalio.cz.

Publikoval(a) (75) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat