2012 25.07

Příběhy plné barev prožité s LEGO® DUPLO®

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Miluje vaše dítě stavění, ale zároveň už je ve věku, kdy ho baví vytvářet si své vlastní příběhy, pro které inspiraci čerpá ze svých zážitků i fantazie. Díky nové stavebnici Moje první farma si vzpomenou na prázdniny strávené u babičky, naučí se poznávat zvířata a zároveň budou mít k dispozici dostatek kostek pro volné stavění. Pokud děti neláká poklidný život farmáře, mohou vyzkoušet uhasit požár, nakrmit zvířata v zoo nebo nakoupit nějaké dobroty v obchodě. Stavebnice Moje první farma, zoo, hasiči a Můj první supermarket jsou pro to ideální. Inspiraci pro vaše malé objevitele najdete na stránkách www.DUPLOsvet.cz.

Farma plná zvířátek – Dopřejte svým dětem atmosféru slunečných dnů, strávených na venkově s roztomilými zvířaty, kdykoliv během roku. Stavebnice obsahuje 4 figurky zvířat a farmáře, který obhospodařuje farmu na traktoru a dohlíží, aby všechna zvířátka měla co jíst a bylo o ně dobře postaráno. Moje první farma je ideální kombinací mezi klasickou a tematickou stavebnicí. Skládání kostiček různých barev, tvarů a velikostí pomůže dětem rozvinout jejich manuální zručnost, paměť a fantazii. Zároveň se malí farmáři zábavnou formou naučí rozeznávat zvířátka a uvidí, jak to na farmě chodí.

Hasiči – Díky stavebnici Moje první hasičská stanice se holky i kluci stanou nebojácnými hasiči, kteří jedou ve svých malých hasičských autech hasit oheň. Mají k tomu spoustu užitečného náčiní – žebřík, hasičskou sekeru a hadici.

Zoologická zahrada – Byli jste na výletě v zoo? Připomeňte si ho se stavebnicí Moje první zoo. Je tu spousta roztomilých zvířátek jako slůně, tygří mládě, lední medvídě a malá žirafa, takže ošetřovatel má stále plné ruce práce, aby všechna zvířátka nakrmil.

Supermarket – Doprovází vás děti rády při nakupování? Jistě budou nadšené z vlastního supermarketu. Můj první supermarket, v této stavebnici je tolik věcí – banány, chléb, dort, mýdlo, káva i jahody. Pokladní bude mít při markování plné ruce práce.


Novou inspiraci pro malé i velké stavitele hledejte na www.DUPLOsvet.cz.

Publikoval(a) (329) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat