2017 25.06

Rozvíjejte kreativitu svých dětí s kostkami LEGO DUPLO

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Není to jen zábava, podpoříte tak i jejich schopnost učit se nové věci!

 

Děti mají kreativity na rozdávání. Dovedou si představit a vidět věci, o kterých dospělí nemají ani ponětí! Každý den si můžete všimnout, jak vaši nejmenší berou do ruky kostku a představují si, že je to auto, nebo si hrají s plyšáky, jako by to byla skutečná zvířata. Díky hře a napodobování si malí průzkumníci budují dovednosti v mnoha klíčových oblastech vývoje. Představivost dětem umožňuje zkoumat okolní svět a dává jim nové podněty. Je důležitou dovedností, která se bude vašim nejmenším hodit v dospělém životě. Pomáhá při hledání neotřelých řešení problémů i nových úhlů pohledu.  Tento druh inovativního myšlení začíná právě u představivosti, a proto je dobré ji podporovat již od útlého dětství.

Stavebnice LEGO® DUPLO® z řady Moje město umožňují dětem postavit si vlastní svět přesně podle svých představ. Kostky LEGO DUPLO jsou navrženy speciálně pro malé ručky dětí od 18 měsíců. Hrou s nimi se děti zabaví i naučí mnoho nového. Děti nejprve kostky rozpojují a zkoumají je všemi smysly. Později staví kostku na kostku a spojují je tak do jednoduchých věží. V začátcích stavění je to pro ně velký úspěch. Postupem času se z věžiček stávají velké stavby plné oblíbených dobrodružství. Se stavebnicemi tvoří vlastní příběhy a naplno tak rozvíjejí své tvořivé myšlení.

Hrou s kostkami LEGO DUPLO si vaši nejmenší nerozvíjejí jen tvořivost a představivost, ale také motoriku a sociální dovednosti. Nové stavebnice LEGO DUPLO přinášejí správný mix zábavy a učení. Malí stavitelé mohou rozvíjet své motorické schopnosti a zároveň se prostřednictvím nových příběhů učit běžné každodenní úkony, názvy zvířat, barvy nebo čísla. Stavebnice DUPLO jsou vyrobeny v nejvyšší možné kvalitě a jsou pro dětské ručky maximálně bezpečné.

Stavebnice z řady LEGO® DUPLO® Moje město jsou zárukou nekonečné zábavy a plynulého rozvoje.

Se stavebnicí LEGO DUPLO Pizzerie (10834) si s vaším nejmenším můžete přehrávat scénáře z opravdového života. Bude to pro ně velká zábava. Pozor! Zvoní telefon! Malí stavitelé nesmí zapomenout na objednávky po telefonu. Rychle naložit pizzu na kolo a dovézt ji k hladovému zákazníkovi. Hrou se zároveň učí pravidla a zásady chování při návštěvě restaurace. Z kostek mohou děti postavit také cokoli jiného. Budete překvapeni, co všechno dokážou vaše děti z této nové sady vytvořit. Mohou z ní postavit třeba pokladničku nebo spoustu jiných věcí, které je napadnou. Ve světě LEGO DUPLO neexistují žádné hranice!

Stavebnice LEGO DUPLO Rodinný dům (10835) nabízí vašim malým stavitelům nekonečné herní možnosti. Hra s barevnými kostkami je zabaví na dlouhé hodiny. S rodinným domem si mohou procvičovat různé činnosti a každodenní návyky, jako je ranní vstávání nebo příprava jídla. Pozor, auto je špinavé! Zvládnou se postarat o jeho umytí? Stavebnice pomáhá rozvíjet hraní rolí pomocí tří figurek DUPLO.

Ukažte svému malému objeviteli zvířátka ze sady LEGO DUPLO Domácí mazlíčci (10838)! Malé děti se do této úžasné sbírky zvířecích figurek okamžitě zamilují. Děti mohou házet létající talíř pejskovi, vyčesávat kočičce srst kartáčem, vykoupat ptáčka nebo dát králíčkovi mrkvičku. Přidejte tato milá zvířátka do ostatních stavebnic z řady Moje město a přehrajte si příběhy plné zábavy!

Užijte si s vaším nejmenším LEGO DUPLO Narozeninový piknik (10832)! Zábavná oslava v parku je skvělý způsob, jak strávit dopoledne. Děti si mohou hrát s balónky nebo se houpat na houpačce. Na oslavu nesmí zapomenout pozvat prarodiče i malé kamarády. Výjimečný den nabízí spoustu možností k různorodé hře.

Kostky LEGO® DUPLO® jsou dvakrát tak velké oproti klasickým LEGO kostičkám. Právě proto dobře padnou do malých dětských ruček. A protože za jediný možný způsob hry pokládáme bezpečné hraní, splňují všechny stavebnice LEGO DUPLO nejpřísnější normy kvality a bezpečnosti.

Chcete vidět celé portfolio LEGO DUPLO? Navštivte www.LEGO.cz/DUPLO.

Publikoval(a) (388) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat