2014 18.09

Soutěžte o stolní hry od SCIO (1)

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

soutez_1Pojďte s námi soutěžit o hry společnosti Scio. Zaměřují se na rozvoj měkkých dovedností u dětí, zejména na spolupráci, logické myšlení, tvořivost i kritické myšlení. Další hračky a hry, které umí děti víc, než jen potěšit, naleznete na www.hrackyvzdelavacky.cz

Termín trvání soutěže: do 07.10.2014
… poté bude vylosován jeden výherce,
který správně odpoví na otázku.

Co je potřeba pro účast v soutěži?

  1. Přidejte se ke skupině na www.facebook.com/groups/predskolaci
  2. Otevřete si formulář a odpovězte na uvedenou otázku …

Formulář pro vyplnění: klikněte zde a odpovězte na otázku

Cena pro výherce

soutez_1

  • Akce ostrov – stolní hra, která jako jediná připravuje děti zábavnou formou na nelehký vstup do první třídy. Podporuje dovednosti jako je fantazie, rozpoznávání velikosti, délky a barev. Zvláštní důraz klade na rozvoj řečových dovedností. Hra je vhodná jak pro předškoláky, tak malé školáky.
  • Pecka – Pecka je pytlík plný zábavy, poučení a aktivně stráveného času při společných rodinných chvílích, výletech a dovolených. Najdete v něm všechno, co potřebujete k organizaci aktivně stráveného času – nápady, návody, úkoly, hry… a to vždy pro konkrétní prostředí či příležitost. Jsou tu i všechny pomůcky, které pro aktivity potřebujete, takže už nemusíte nic dalšího shánět. Prostě vezmete PECKU sebou – a máte po starostech.
  • Ekopolis – desková hra určená hráčům od 9 let. Zábavnou a přirozenou formou se děti učí nalézt rovnováhu mezi ekonomickými, sociálními a ekologickými potřebami obyvatel města. Staňte se na chvíli starostou, buďte u zrodu svého města. Kde pracovat, kam jít za zábavou, kde žít… to vše můžete mít ve svých rukách. Užijte si to!

Partner soutěže: SCIO

Publikoval(a) (327) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat