2012 25.01

Tajná kniha rodičovských triků

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Jak dostat opovrhovače čištění zubů, odmítače zeleniny a všechny ostatní vzdorovače hravě pod kontrolu. Dvě stovky tipů a triků, které vám pomohou klidněji a radostněji zvládat typické výchovné situace! Dítěti, které odmítá čištění zubů, ukažte bláznivý zubní kartáček, dceři, která opovrhuje zeleninou, předveďte, jak se kousky papriky dají změnit ve žraloky! Z úklidu udělejte překvapení pro maminku, záchvat vzteku vašeho dítěte zklidněte podáním novin na roztrhání, z nudné vycházky výlet plný výbuchů smíchu…

Vše, co v této knize naleznete, je:

  • Ověřeno životem – veškeré rady vycházejí z praktických zkušeností mnoha rodičů, se kterými autorka spolupracovala při tvorbě této knihy.
  • Přehledné – v koupelně, Při jídle, Spánek, Na cestách… Kapitoly jsou rozdělené na typické „problémové oblasti“, takže vždycky rychle najdete nápad, který vám právě teď pomůže.
  • Inspirující – 200 účinných nápadů pro zdárnou výchovu nemusíte vymýšlet – nechejte se inspirovat a při nejbližší příležitosti vyzkoušejte některý z doporučených triků.
  • Užitečné pro spokojený život rodičů – v každé kapitole najdete jeden praktický tip, který posílí váš vztah s partnerem.

Ute Glaser je učitelka, kromě toho jako žurnalistka na volné noze píše pro tisk a internet, pracuje s dětmi a jejich rodiči. Právě díky těmto rodičům, jejich životním zkušenostem a tipům pro výchovu vznikla tato kniha. (Computer Press)

Publikoval(a) (154) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat