2014 18.06

Tři princezny a neonek

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Obálka Ti princezny a neonek.inddOriginální pohádková vyprávění pro pobavení i pro zamyšlení z pera klasika české literatury pro děti a mládež, spoluautora legendárního komiksu o kocouru Vavřincovi a držitele Zlaté stuhy za celoživotní přínos dětské literatuře. Neonový skřítek Abuližník vás zve do pohádkového domu, ve kterém můžete potkat nejen princezny.

Pohádkářů ubývá, tak je nepřehlédněte. Jeden právě postává právě před pohádkovým domem s neonovým nápisem Z pohádky do pohádky. Hned vedle nápisu uvidíte neonovou postavičku skřítka Abuližníka, neonek svítí někdy červeně, jindy modře a ještě jindy oranžově. V tom domě přebývají pohádkové bytosti, se kterými můžete prožít jejich příběhy. Už jste někdy do pohádkového domu zašli? Že nevíte, kde stojí? Vstupte do něj díky této knížce a seznamte se s dokonalou princeznou Vilemínkou, se sličnou princeznou Purpurou a s odvážnou princeznou Uršulou. Snad potkáte také panenku Breburdu s pomněnkovýma očima, která hledá svoji nejkrásnější holčičku Moniku. Najde ji? Nasedněte na oslíka a vydejte se na pohádkovou cestu…

autor:  Zdeněk K. Slabý
ilustrátor: Jiří Fixl
ediční řada: Pohádkové čtení

K zakoupení zde: www.grada.cz

Publikoval(a) (77) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat