2014 14.04

Velikonoční akce v Myslbeku

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

ngmyslbekSLANÉ KRASLICE V MYSLBEKU 

Nechcete o Velikonocích sedět doma? Přijďte na velikonoční festival do Nákupní galerie Myslbek (NGM) v Praze. Koná se za každého počasí! 

Výtvarné dílny, společná výzdoba obřího vejce přímo v pasáži Myslbek, tisk 3D kraslic, charitativní  prodejní  výstava  velkých  kraslic  vytvořených  výtvarníky,  designéry,  ale  i  samotnými návštěvníky bezprostředně v době konání velikonočního festivalu. Jestliže si  některou  z nich  zamilujete,  můžete  si  ji  rovnou  na  místě  zakoupit.  Kromě  originální  výzdoby  získáte  i  dobrý  pocit,  neboť  výtěžek  z jejich  prodeje  získá  Klub nemocných cystickou fibrózou, který podporuje rodiny s tzv. slanými dětmi. 

Velikonoční  program  s výtvarnými  dílnami  bude  v pasáži  Myslbek  probíhat celý předvelikonoční týden od pondělí 14. do 21. dubna od 14 do 18 hodin. Charitativní prodejní výstava probíhá s otvírací dobou NGM Po-Ne 8.30 -22.00 h (obchody Po – So 9.00 – 20.00h), Ne 10.00 -19.00 h.

VESELÉ VELIKONOCE V 3D

Už  od  pondělí  14.  dubna  na  celý  týden  ožije  Myslbek  velikonočním  veselím.  Pasáži  bude dominovat obří vejce, na jehož dekoraci se bude přímo na místě podílet hned několik mladých výtvarníků  a  designérů.  Ke  společné  výzdobě  se  může  připojit  i  kdokoliv  z  návštěvníků.
Každou minutu tak bude vznikat nové unikátní umělecké dílo. Tak neváhejte příliš dlouho, dokud  zbyde  alespoň  nějaké  bílé  místo.☺  Děti  i  dospělí  se  mohou  vyřádit  v některé z charitativních  výtvarných  dílen,  kde  budou  ke  zdobení  připraveny  velké  makety  vajec.
Výsledek  vašeho  snažení  pak  mohou  vidět  i  tisícovky  dalších  návštěvníků  v centrální  části pasáže, kde budou vystaveny spolu s kraslicemi od výtvarníků a designérů.

Vrcholem svátečního festivalu bude velikonoční neděle a pondělí (20. – 21. 4.), kdy můžete na vlastní  oči  zhlédnout  propojení  moderní  technologie  a  krásných  velikonočních  tradic.
Ukážeme vám, jak vznikají velikonoční kraslice na 3D tiskárně a talentovaní výtvarníci před vámi  promění  velké  makety  vajec  v umělecký  objekt.  Zároveň  bude  dokončena  tvorba společné dvoumetrové kraslice.

Založte s námi novou tradici a prožijte sváteční čas ve společnosti bohatého programu a stylových nákupů v galerii Myslbek! Na své si přijdou milovníci módy i atraktivního designu i rodiny s dětmi. Vpusťte do svého šatníku příliv svěžího vánku, dejte si něco dobrého a hlavně – dosyta si užijte nabitý velikonoční program.

Pro  novinky  a  aktualizované  informace  o  akcích  galerie  Myslbek  navštivte  portál
www.ngmyslbek.cz a www.facebook.com/myslbek

O Nákupní galerii Myslbek

Myslbek  je  nákupní  zónou  v  historickém  a  zároveň  nákupním  srdci  Prahy  –  v  prestižní  a  slavnými značkami vyhledávané ulici Na Příkopě. Světové značky tu tradičně představují kolekce, které u nás nejsou jinde k dostání, a pro každou značku je obchod v této ulici jistou zárukou slávy a úspěchu. A Nákupní galerie Myslbek je umístěna v srdci této Mekky módy. Najdete tu obchody s oblečením mnoha stylů  pro  každý  věk  i  příležitost,  ale  i  obchody  s  kosmetikou  a  parfémy.  Kromě  notoricky  známých obchodů, jako jsou H&M, Next nebo Intersport, tu najdete i exkluzivní kolekce značek LIST, Guess by Marciano, Pepe Jeans, T.M.Lewin, Gant nebo Calvin Klein Underwear a mnoha dalších. V Nákupní galerii  Myslbek  je  také  k  dostání  přírodní  kosmetika  Korres  a  v  prodejně  Bibelot  exkluzivní  psací potřeby. Součástí Nákupní galerie je pak zóna s občerstvením, ve které se můžete občerstvit mimo jiné v pizzerii Coloseum nebo v japonské restauraci Umami.

Publikoval(a) (46) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat