doma i ve škole

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    magdalenka
    Účastník

maminky a paní učitelky, moje děti chtějí domů tabuli na stěnu, protože ji mají ve školce, dokonce na stěně i na nábytku, tak se chci zeptat, zda ji znáte a máte nějakou zkušenost, která je dobrá a hned se nezničí? děkuji

• Téma bylo upraveno před 8 roky a 4 měsíci uživatelem magdalenka.
    Hanele
    Účastník

Magdi, my takovou tabuli máme v práci taky, na nábytek jsme ji nedali, aby se u toho děti mohly hýbat a neseděly jenom pořád :D. Nakoupili jsme jich víc, protože to bylo levnější (hihi) na nalepovacitabule.cz, jsou tam i hezké inspirace, jak ji využít doma a jak se o ni starat. My ji myjem normálně houbičkou a hadrem.

katkavy
    Účastník

holky tak to pořídím domů dětem, pořád chtějí kreslit, tak budou mít na co a alespoň se nebudou všude pořád válet papíry, Hanele a nezničí se stěna pod tím, když to myješ houbičkou?

Hanele
    Účastník

katkovy to se mi zatím ještě nestalo, akorát když chtějí tabuli umýt děti, je třeba dávat pozor na okraje, aby neumyly i stěnu, jinak když křídou pomalujou nahusto nějakou plochu a hodně ji tak vybarví, tak je zapotřebí fakt už houbička, hadr už je docela slabej, však to zjistíš sama

magdalenka
    Účastník

díky díky, konečně jsem měla čas si všechno prostudovat a vybrala jsem si tady tuhle http://www.nalepovacitabule.cz/nalepovaci-tabule/10-zelena-nalepovaci-tabule-a-kridy-zdarma-1198663838342.html, ty stolečky taky nevypadají špatně, ale já chci něco u čeho budeme moct všichni stát, jenom doufám, že mi ji nerozškrábou kocouři

klariska
    Účastník

Díky moc holky, za tuto diskuzi… strašně dlouho jsem se snažila zjistit informace o tabulích do domu, které by se využili pro děti… Nakonec spíš s manželem přemýšlíme, jestli si ji nedáme i my do společné místnosti, abychom tolik nezapomínali 😀

macicka
    Účastník

My máme doma dvě, jednu máme s manželem, kde si píšeme vzkazy nebo to co máme udělat a druhá slouží zase pro děti, kde mají každý den napsané jejich povinnosti, když je splní, tak je škrtnou a my je pak zkontrolujeme, pokud jsou vpořádku, tak to smažeme, pokud ne, tak znovu přepíšeme a proces se opakuje 😛

klariska
    Účastník

A co si myslíš o tomto stolečku třeba ? … http://www.nalepovacitabule.cz/cs/stolecky-plne-radosti/50-stolecek-zeleny-zelena-psaci-plocha-8763215490732.html Teďkom jsme si zrovna říkali, že když už dětem chceme kupovat stolek na kreslení, tak že bychom to teda vyřešili takto tu tabuli bychom podle plánu dali jen do kuchyně 😀

macicka
    Účastník

To já ti asi neporadím… My máme jen ty tabule no 😛

klariska
    Účastník

Ale stejně děkuji, my ještě popřemýšlíme a třeba se ještě ozve někdo, kdo má něco na styl toho stolečku…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu.

im
2007-2023 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (page)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat