Pokoj pro teenegera

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Úvodní stránka Fóra Volná diskuse Pokoj pro teenegera

Označeno štítky: 

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Emily
    Účastník

Zdravím, ráda bych synovi předělala pokoj. Je mu 5 let a pořád nadává, že má pokoj pro mrňata. Přehání, ale chci mu udělat radost. Sháněla jsem nějakou inspiraci, protože znáte to, sám neví co chce. Líbí se mi jak to mají udělané na http://www.homezin.cz/media/pokoj-pro-teenagery-inspirace-fotogalerie , obzvlášť ten pokojíček s celoustěnnou tapetou. Syn je fotbalista, takže mě napadlo, pokoj udělat ve fotbaloém stylu. Sehnat velkou tapetu s fotbalisty, udělat polici, kam si bude moci dávat trofeje a fotbalové dekorace. Jen by mě zajímalo, kde byste takové tématické tapety sháněly? Nemůžu na ně nikde narazit. Ráda bych fakt přes celou stěnu.

DalimilaH
    Účastník

My jsme přesně takovýhle pokojiček pro syna nedávno dělali a je to super, tak velká tapeta je fakt parádní. Stačí když to zadáš do googlu tapeta fotbalista a vyjede ti jich spoustu!
    Teď naopak řešíme pokojíček starší dcera a ta chce do pokojíčku a z toho máme docela obavy. Nevíte, jestli z takového efektu to dítě nemohou bolet oči hlava? Přece jen je to nějaká fikce…tak mám obavy abychom to brzy nesundavali. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Ahoj, ja jsem si vybrala krasny nabytek pro 6 leteho syna XXXLutz https://www.slevokurzy.cz/sleva/xxxlutz/ , maji tam pekny vyber co jinde neni a ceny v pohode, urcite muzu doporucit. Akorat na doruceni se muze chvili cekat, neco nemaji hned na sklade…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu.

im
2007-2023 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (page)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat