Vybavenost mateřské školy

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Úvodní stránka Fóra Pracovní podmínky v MŠ Vybavenost mateřské školy

Označeno štítky: 

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Milka a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    redakce
    Správce

Jak jste (ne)spokojeni s vybaveností vaší mateřské školy?

denisska
    Člen

ano,vždycky se dá dovvybavit,ale máme hezkou školku:-)

Helena Makov
    Účastník

No já jsem s naší školkou maximálně spokojená. Líbí se mi, jak spolupracují i rodiče. Ve školce měli rozbité hřiště, tak se rodiče složili a pořídili jsme jim nový hřiště Junglegym. Jinak si myslím, že víc než na vybavení záleží na učitelkách, ty naše jsou zlaté a dětem se fakt věnují, ale viděla jsem i takové, které prostě jen stály v rohu ak oukaly, jak si děcka hrají….

Milka
    Účastník

Budeme dávat naší malou do školky, chceme vybírat soukromou školky, dostali jsme tip a dobré reference na MŠ V Kolonce http://www.vkolonce.cz, hledáme na Praze 6, jelikož dojíždíme a zde má manžel kanceláře. Dlouho jsme uvažovali jakou školku vybrat, ale zatím nemáme zkušenosti (doteď hlídala malou babička). Je pro nás důležitá angličtina, i z toho důvodu preferujeme soukromou školku.

• Odpověď byla upravena před 8 roky a 5 měsíci uživatelem Milka.
    • Odpověď byla upravena před 8 roky a 5 měsíci uživatelem Milka.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu.

im
2007-2023 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (page)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat