2010 10.06

Hračky, novinky pro rozvíjení …

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Hračky, novinky pro rozvíjení dětské motoriky,
kreativity a fantazie

Nové hračky na obzoru. Jaké? Hračky pro všechny tvořivé děti, které rády staví, vytváří nové věci… Hračky rozvíjející dětskou fantazii, kreativitu a zlepšující motoriku. Na stránkách Superprodukt.cz najdete tři nejčerstvější novinky.

Solární stavebnice 6 v 1 – poznávej sluneční energii
Sada 6 v 1. Zábavné, ale také výchovné a naučné modely hraček pro Vaše děti. Skvělá příležitost ukázat a porozumět úžasné síle slunce a solární energie. Odmalička své děti vedete nenásilnou hravou formou k přemýšlení o alternativních zdrojích energie s možností vyzkoušet si, jak “to” všechno funguje. Každý model jednoduše sestavíte a prožijete tak mnoho hodin zábavy. Hračka je zapotřebí nejdříve složit (žádaný model) a potom připojit solární panel, který zajistí její činnost.

Šťastný hrad (varianta I)
Štastný hrad je velká stavebnice určená převážně pro mateřské školy, družiny a ostatní dětská zařízení. Součástí stavebnice jsou velké barevné pestré díly, box na díly a český návod s plánkem montáže. Děti se tak učí sestavovat a budovat. Výrobek splňuje harmonizované normy EN71. V prodeji bude během měsíce dubna pouze v omezeném množství .

Šťastný hrad (varianta II – buduj město)
Štastný hrad je velká stavebnice určená převážně pro mateřské školy, družiny a ostatní dětská zařízení. Součástí stavebnice jsou velké barevné pestré díly, box na díly a český návod s plánkem montáže. Děti se tak učí sestavovat a budovat. Výrobek splňuje harmonizované normy EN71.

akce pro školky

František Pavlišta
PAFAAS originální hračky
www.superprodukt.cz
www.vyukovehracky.cz
www.pocitac-sikulka.cz
www.mluvicimapa.cz

Publikoval(a) (598) 
Štítky: , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat