2011 21.12

Děti a my, moderní časopis pro rodiče

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Chcete udělat radost svým blízkým? Nemáte ještě dárek pro sestru, švagrovou, kamarádku? Darujte jim předplatné časopisu Děti a My. Využijte nabídky na předplatné ještě před zvýšením DPH! Do konce prosince 2011 roční předplatné stále za 460 kč.

Děti a My: originální dárek pod stromeček!

DĚTI A MY jsou moderním časopisem pro rodiče, kteří hledají důvěryhodné a pravdivé informace o tom, jak dobře vychovat svoje dítě a jak o něj co nejlépe pečovat. Časopis navazuje na svou dlouhou tradici, tento rok oslaví kulaté 40. narozeniny. Přinášíme vám informace z oblasti vývoje a výchovy dítěte. Píšeme o těhotenství a porodu, péči o nejmenší děti, výživě, psychologii, vzdělávání a také nabízíme zajímavé a originální reportáže ze života. Články pro nás tvoří kvalifikovaní odborníci, kteří jsou zárukou kvality a odbornosti. Čtenáři se na našich stránkách dozvědí i o alternativních směrech, ať už ve výchově nebo ve vzdělávání. Věříme, že náš časopis vás zaujal a stanete se součástí velké rodiny našich čtenářů.

Objednávat můžete na www.detiamy.eu
nebo na tel.č: 225 985 225.

Publikoval(a) (519) 
Štítky: , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat