2010 02.10

First BIKE a BabySmart pod stromeček s veletržní slevou!

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Máte doma ratolest od 2 do 5 let a lámete si hlavu, co by ji měl letos přinést Ježíšek? Pak pro vás máme tip na dva skvělé dárky, které můžete během tohoto víkendu pořídit na holešovickém Výstavišti s veletržní slevou. Procházku Stromovkou tak můžete spojit s nakupováním.

Odrážedlo First BIKE a sedák BabySmart toho mají mnoho společného: chytrý nápad a každodenní využití po dobu několika let. Navrhli je dva zkušení designéři, kteří jsou sami rodiči, takže je nevymýšleli “jen tak od stolu”. Naopak – přesně věděli, co předškoláci potřebují. Oba tyto výrobky vedou děti k větší samostatnosti a rodičům usnadňují život po dobu několika let. Oba už posbíraly dlouhou řadu ocenění, ale především si získaly mraky fanoušků mezi malými i velkými na celém světě. Tento víkend si je můžete přijít pořádně vyzkoušet na holešovické Výstaviště – “do Juldy Fuldy”, kam se letos přesunul tradiční veletrh hraček ITEA 2010.

First BIKE je „dítětem“ německého designéra Ralfa Coerschulteho. Toto kolo bez pedálů je určeno dětem od 2 až do 5 let. Samy se na něm naučí držet rovnováhu a ovládat ruční brzdu. Když povyrostou a zesílí, hladce přejdou na šlapací kolo, aniž by kdy potřebovaly přídavná kolečka. First BIKE váží pohých 3,9 kg, takže je až třikrát lehčí, než dětské šlapací kolo. Váš potomek na něm bez námahy ujede velký kus cesty, a to i v terénu. Kopce, které by na šlapacím kole nevyšlapal, na tomto odrážedle jednoduše vyběhne.

First BIKE vyniká svým ergonomickým designem a řadou technických vychytávek, které ocení nejen malí jezdci, ale i jejich rodiče a prarodiče. Jako jediné je nositelem nadstandardního atestu Bezpečné hračky a prestižního ocenění Česká kvalita. Jeho patronkou je mistryně světa ve sportovním aerobiku a aktivní maminka dvou dětí Olga Šípková. Více se dozvíte na www.firstbike.cz, doporučujeme následující videa:

Na veletrhu ITEA se o této intuitivní výuce jízdy na kole dozvíte mnohem více. Odnesete si cenné rady, čím se řídit při výběru bezpečného kola bez pedálů, co je podstatné a co není. A sami uvidíte, jak se i z „pohybově vlažnějších“ capartů stávají nadšení malí cyklisté!

Sedák BabySmart

Znáte to: vaše dítko odrostlo vysoké jídelní židličce, ale na dospělé židli sedí tak, že má bradu na stole nebo u něj klečí. Teď už nemusí. Chytrý sedák BabySmart povyšuje malé děti na velké. Tento praktický “podprdelník” určený dětem od 2,5 roku do minimálně 6 let se jednoduše položí na židli či lavici. Nijak se nemontuje ani nepoutá – vahou dítěte se totiž přisaje k podložce. To má okamžitě lepší přehled, mnohem lépe stoluje, kreslí či píše. Nedivte se, když si vaše ratolest brzy zvykne na “vyšší úroveň” a bude si svůj sedák brát všude s sebou – k babičcce, do restaurace, do divadla i k holiči. Sedák BabySmart navrhla americká designérka Diane Zissu a sklidila za něj řadu „medailí“. Zvláštní pozornost věnovala jeho materiálu Cooshee. Je to pěnová hmota s hladkou “kůží”, která nestudí. Přijďte na stánek s dětskými odrážedly First BIKE, pořádně si tento sedák osahejte a potěžkejte. Překvapí Vás, jak je lehoučký a příjemný na dotek. Více informací a přehled všech barev najdete na www.babysmart.cz

Nabízíme Vám i rozhovor s designérkou sedáku BabySmart Diane Zissu:

Publikoval(a) (1 000) 
Štítky: , , , , , , , , , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat