2008 02.10

Pracovní listy pro předškoláka

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.


Publikoval(a) (428 141) 
Štítky: ,




12 komentářů k “Pracovní listy pro předškoláka

    1. pavla

      Otevřete si word nebo jinou aplikaci na tisk dokumentů. otevřete si obrázek a pravým tlačitkem klikněte na obrázek a vyberte koprovat obrázek, přejděte do wordu a stiskněte klávesu ctrl + v nejdřv mačkam ctrl a pak přidám v.

  1. Jana

    Dobrý den, učím na prvním stupni a letos mám zase první třídu. Chci tu povzbudit všechny maminky předškoláčků : všechny máte obyavy, jak se vašim dětem podaří udržet pozornost celou vyučovací hodinu – nebojte se, 45 minut vypadá delších než ve skutečnosti jsou – děti se učí novým věcem, zajímá je to, paní učitelky umí odhadnout, kdy je potřeba zařadit hru nebo pohybovou aktivitu. Zvládnete to, a vaše děti určitě lépe než vy. 🙂 Přeji vám všem hodnou paní učitelku…

  2. Alka

    Myslím, že 3x 15 minut pro 5,5 letého kluka je slušná práce. Když s ním budete trošinku procvičovat viz. prac. listy a jiné, hodně povídat, hrát divadlo stačí o veliké řepě apod., nechat vyprávět i jeho tak by to mělo stačit. Nebojte, jestliže není “chorobně” hyperaktivní, vše zvládne bez problémů. Má na to ještě téměř rok a je znát každý měsíc. A paní učitelka bude jistě zkušená a bude si vědět rady. Takových (a mnohem, mnohem horších) bude víc 🙂 15 min. v plném záběru, při práci, která ho moc nebaví, je skvělých

  3. Alena

    Nevím zda je to normální ale pro nás je to denní chléb. Syn (5,5 roku) neudrží pozornost déle jak 15 min a tak si místo jedné 45 min. “vyučovací hodiny” dáváme 3x15min. příští rok by měl nastoupit do 1. třídy a já jsem z toho v nehorázném stresu, bojím se že to nezvládneme. Nevíte jak se na školu nejlépe připravit?

  4. Lenka

    S těmito pracovními listy pracujeme s předškoláky. Jsou moc hezké.
    Ale kdybyste měl někdo ( kdo třeba nevlastní tiskárnu apod.) potřebu je mít v tištěné podobě, tak vychází jako pracovní sešit pro předškoláky s názvem – Už se těším do školy. L.

  5. Alka

    Jsem ráda, že jste s pracovními listy spokojená. Vaše dcera je opravdu šikulka, mám teď v klubu jednoho moc bystráho předškoláka, ale pozornost celých 45 min. neudrží ani kdybych ji uplácela žvýkačkami. A ty má móóc ráda.

  6. verunka

    🙂 moc mě těší, že web plní svůj účel!
    a pokud s pomocí pracovních listů dokážete zabavit 6leté dítě na 45 minut, tak z toho mám radost ještě větší… učím ve školce, (v současné době předškoláky) – v praxi se často setkávám s tím, že většina dětí není schopna udržet pozornost ani na 10 minut, neumí se dostatečně vyjadřovat v souvislých větách, vyprávění příběhu je pro ně skoro trestem, malování postavy, poznávání geometrických tvarů atd… kde je chyba???

  7. Renata Vrbasová

    Dobrý den, mám 6-tiletou dceru, která jde v září do 1.třídy. Každý den vypracováváme úkoly a já se snažím udržet pozornost Veroniky celých 45 minut. Většinou se mi to daří i díky Vašim pracovním listům. Moc děkujeme 🙂

Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat