2013 24.09

Vánoční expres LEGO® DUPLO® přiváží dětem splněné sny

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Přejí si vaše děti slyšet pod vánočním stromkem houkat vláček? Určitě je potěší nové stavebnice LEGO DUPLO –  v sadách Můj první vláček a Vláček deluxe najdou roztomilé mašinky a díky motoru na baterku, realistickým zvukům a systému kolejí zaručí zábavu na dlouhé hodiny pro všechny malé strojvůdce i výpravčí od dvou let.

duplo_kids_train

Hračka, která se neomrzí

Vzpomínáte na vaše dopisy Ježíškovi? I díky nim jsou Vánoce čas, kdy se plní tajná dětská přání. Stát se jím může i nová stavebnice LEGO DUPLO Vláček deluxe, která nadchne všechny malé průvodčí a strojvůdce svými doplňky, motorizovanou lokomotivou i zvukem projíždějícího vlaku. Na nádraží bude rušno. Nejprve ale musí dělníci sestavit koleje, nainstalovat výhybky a přeložit náklad před cestou.

Skvělý dárek pro kluky i pro holky

Už dávno neplatí, že vlaky a auta jsou jenom doménou kluků. Touží vaše holčička po vzrušující jízdě vlakem? Vánoce jsou ideální příležitostí splnění takového přání. Naučte vaši princeznu, jak funguje vlakové nádraží nebo jak řídit lokomotivu se stavebnicí LEGO DUPLO Můj první vláček. Díky barevným vagonům a roztomilým figurkám si vyzkouší různé příběhy. Základem pak stále zůstává klasické LEGO stavění z kostek.

Objevovat stále něco nového

Každá sada nové série LEGO DUPLO Vláčky nabízí spoustu využití. Je jen na dětech samotných, zda je bude více bavit stavba budov nebo kolejí, hraní si s figurkami nebo jízda s motorizovanou lokomotivou. Důležitým aspektem všech LEGO her je jejich kompatibilita. Zkombinujte více stavebnic, děti si pak budou moci vytvořit obří vlakovou síť nebo vlastní město, které je nikdy neomrzí. Ideálním doplňkem jejich oblíbené sady mohou být LEGO DUPLO Doplňky k vláčku s množstvím kolejí, výhybek a závor.

Doporučení, jak hrou se stavebnicemi LEGO DUPLO rozvíjet schopnosti dětí i další zajímavé rady a tipy naleznete na www.duplosvet.cz.

Informace o produktech:

10507 Můj první vláček

Představte svému dítěti svět vlaků a stavění se sadou LEGO® DUPLO® Můj první vláček. Postavte pestrobarevný parní vlak se zvukovými efekty, vagónem pro pasažéry, nádražím s pokladnou, čerpacím stojanem a návěstidlem. Se spoustou DUPLO kostek a více než 55 cm kolejí se sada výborně hodí pro začínající stavitele, kteří s ní mohou strávit spoustu zábavných chvil. Obsahuje DUPLO figurku strojvůdce a dítěte.

10508 Vláček deluxe

Přeneste LEGO® DUPLO® stavění do vyšší úrovně se sadou vláček deluxe, jejíž součástí je moderní vlak! Nechte vaše děti naskočit do lokomotivy, která vydává reálné zvuky, vyražte do lomu a naplňte vagóny kameny. Než natankujete lokomotivu a nachystáte ji na další cestu, vyložte vagóny pomocí funkčního jeřábu! Sada obsahuje více než 160 cm kolejí, most s tunelem, nákladní auto, kamenolom s DUPLO kostkami, budovu s funkčním jeřábem a spoustu barevných LEGO prvků a 3 DUPLO figurky.

10506 Doplňky k vláčku

Vezměte svého potomka na cestu vlakem a zažijte nekonečné tvořivé možnosti se sadou LEGO® DUPLO® Doplňky k vláčku! Obsahuje 8 zatáček, 5 rovných kolejí, 2 sady výhybek a železniční přejezd pro velké množství kombinací. Doplňky k vláčku s různými základními i potištěnými DUPLO kostkami výborně doplní každou sbírku DUPLO vlaků.

Publikoval(a) (255) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat