2011 24.02

Jarní kreativní tvoření

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Kohout – rulička od kuchyňských utěrek, obalená hnědým barev.papírek, z plyšového drátku vytvořen krk kohoutka, vlepen mezi dvojitou hlavu, očko z perleťového knoflíku, dolepena barvená peříčka.

Slepička, vajíčko a zajíc – opět použitá toaletní rulička na zajíce, olepená hnědým papírem, dolepena ouška, oči a nosík dokreslen fixem,slepička je stočená z trojúhelníku, tečky jsou z děrovačky, délka trojúhelníku zvolena podle velikosti vajíčka.

Ovečka – krychle z molitanu je olepena čtverečky z leskyma,nohy jsou nalepeny z korkových zátek nakrájených na kolečka, dolepena hlavička, očka z korálků.



Velikonoční závěs – na silon navlékané korálky, a pryžoví motýlí s filcovým zajíčkem, základ tvoří klacík, jako začátek, slouží k zavěšení, na konci je plastové vajíčko obalené papírovým kapesníkem, který je lepený herkulesem a pokrčený, po zaschnutí natřený temperou, nalepená filcová ozdoba a přilepeno na kolečko z barevného papíru, podložené barevným sisalem.

Ozdoby – vyrobeny dle šablon ze samotvrdnoucí hmoty, dozdobeny lýkem.

(Denisa K.)
Zařazeno do jarní soutěže

Publikoval(a) (21 021) 
Štítky: , , , , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat