2011 10.11

Soutěžte o ceny – samolepící dekorace

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Termín trvání soutěže: do 30.11.2011
Partner soutěže: Hornschuch.cz

Soutěžit můžete až do 30.listopadu, výhercem se stane ten, kdo zodpoví správně všechny dotazy a pak bude vylosován, pokud bude více správných odpovědí.

Soutěžní otázky:

  1. Jak se jmenuje kolekce samolepicích dekorací obohacena o zcela nové vzory?
  2. Jaký největší nápis naleznete na samolepící dekoraci z nové kolekce, která je na www.hornschuch.cz vedena pod kódem 3500026 ?
  3. Kolik stojí dekorativní samolepící panel D-c-fix Spirit Panel k TUBA (šířka 65 cm, výška 250 cm), který má kód 3500160 ?

Formulář pro odpovědi: klikněte zde a odpovězte na 3 soutěžní otázky

Ceny pro 3 výherce

  • 1-2.místo: Dekorativní nálepky Křemílek a Vochomůrka (26 samolepicích obrázků určených k dekoraci zdí KŘEMÍLEK A VOCHOMŮRKA)
  • 3.místo: Pěnové figurky Auta (Sada tří pěnových figurek, které jsou určeny k dekoraci zdí a jiných hladkých ploch. Snadná a rychlá aplikace pomocí samolepicích čtverečků.)



Správné odpovědi najdete na www.hornschuch.cz
.
Firma HORNSCHUCH CS, spol. s r.o. (HCS) byla založena v roce 1992 jako dceřinná společnost německé firmy Konrad Hornschuch AG se sídlem ve Weissbachu a začala na českém trhu působit jako velkoobchod se samolepicími fóliemi d-c-fix, ubrusovinou a prostíráním. Výrobky mateřské firmy se postupně rozrostly o samolepicí podlahovou krytinu, samolepicí bordury, koupelnovou metráž, obklady stěn, protiskluzové podložky a nově také o samolepicí dekorativní obrázky a doplňky.

K výrobkům od mateřské firmy se postupně přiřazovaly další skupiny výrobků – papírové tapety společnosti RASCH, lepidla a tmely firmy PUFAS, fototapety a plakáty WIZZARD, dekorační dětské výrobky belgické firmy DECOFUN, raufaser tapety a sklovláknité tapety VITRULAN. Kromě tohoto zboží dováženého z Evropy, zařadila HCS do prodávaného sortimentu i výrobky z vlastního dovozu (korkové podložky, pěnové figurky) a v roce 2005 ještě kolekci dekorativních nálepek s motivy českých večerníčků a vlastních dětských motivů, vyráběných v ČR exkluzivně pro HORNSCHUCH CS, spol. s r.o.

Ukázka dekorací a tapet:

Publikoval(a) (332) 
Štítky: , , , , , , , , , , , , , , , , ,




Jeden komentář k “Soutěžte o ceny – samolepící dekorace

  1. Zuzka V.

    Mockrát děkuji za výhru, těší mě, že se i na mě konečně usmálo štěstí, děti budou mít obrovskou radost. Mockrát děkuji..

Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat