2011 18.05

Brdský kos s Vladimírem Čechem

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Brdský kos s Vladimírem Čechem
a výstava módy na zámku Mníšku

11. ročník pěvecké soutěže pro děti a mládež s hercem Vladimírem Čechem a herečkou a zpěvačkou Zorou Jandovou se uskuteční v sobotu 28. května od 14 hodin na nádvoří zámku Mníšku pod Brdy. Podrobnější informace na www.zamek-mnisek.cz

Při této příležitosti zámek Mníšek opět zpřístupňuje výstavu módy na panenkách Barbie. Komentovaná prohlídka vám umožní nahlédnout do zajímavostí vývoje módy během různých období a stylů. Dozvíte se, co se nosilo v gotice i v baroku, jaké účesy musely unést dámy na hlavách v době rokokové nebo v čem se chodily koupat na plovárnu před 130 lety. Prohlídky se konají v sobotu 28. i v neděli 29. května od 10:10 do 15:40 hodin.

Návštěvu výstavy módy lze časově navázat na klasické prohlídky zámeckých interiérů, trasy s reprezentačními i se soukromými pokoji. Dále nabízíme možnost příjemného odpočinku v zámeckém parku s fontánkami nebo posezení a občerstvení na nádvoří.

Přijďte si poslechnout malé talenty, projít se staletími na výstavě módy a udělejte si příjemný výlet do krásného prostředí nedaleko Prahy!

Marie Charvátová, průvodkyně
www.zamek-mnisek.cz

Publikoval(a) (75) 
Štítky: , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat