2013 03.10

Philips startuje kampaň „AVENT pro mateřské školky“

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

philips_avent

Hlasujte pro svoji oblíbenou školku a pomozte

Mateřská školka patří ve většině případů k první instituci, kde si děti zvykají na to být sami bez rodičů. Učí se zde samostatně si hrát, komunikovat a spolupracovat s ostatními. Učitel s dětmi sdílí názorné pomůcky a snaží se je různými způsoby motivovat k tomu, aby se učily jazyk, nová slova, základy počítání, podobně jako začaly vnímat hudbu, umění, společenské chování a sociální cítění. Nicméně kromě nových poznatků a zkušeností se zde děti také potřebují najíst a odpočinout si. A proto je důležité, aby školka na děti působila svým příjemným a přátelským prostředím.

Řada mateřských škol bohužel ale bojuje s výzvami, kdy omezené finanční prostředky znamenají často potíže i při zajištění běžného provozu. Cílem projektu AVENT pro mateřské školky je pomoci školkám a zároveň rozvoji dětí díky zajištění jejich vybavení vzdělávacími pomůckami, dekoracemi a předměty denního použití. Projekt si v České republice vzala pod patronát oblíbená herečka a maminka, Michaela Maurerová.

michaela_maurerova

„Jako máma se chci podílet na vytváření příjemného prostředí školek a využít všechny příležitosti k tomu, aby moje děti trávily čas v přátelském prostředí,“ říká herečka Michaela Maurerová, patronka projektu. „To je také důvod, proč podporuji tento projekt a jeho snahu zlepšit situaci mateřských škol, zejména potom místa, kde si malé děti hrají, učí se, jedí a spinkají.“

Jak projekt funguje

Do projektu se mohou zapojit všechny mateřské školy v České republice registrováním se na stránkách www.aventproskolky.cz. Prvních 100 registrovaných školek automaticky získává sadu talířů, misek a příborů AVENT.

Pokud školka chce získat více dárků, měla by si na webové stránce projektu vytvořit svůj profil. Zde má možnost informovat o svých aktivitách, kroužcích, prezentovat ukázky prací dětí, nebo momenty běžného života. Rodiče a fanoušci projektu AVENT pro mateřské školky pak na základě vzniklých profilů hlasují pro školku, která je jejich srdci nejmilejší.
10 školek s nejvíce hlasy následně získává

  • další výrobky Philips AVENT pro děti,
  • vzdělávací sešity, které pomáhají dětem v přípravě do školy,
  • sadu nástěnných samolepek k vyzdobení interiéru školky.

Projekt AVENT pro mateřské školy bude probíhat od 24. října 2013 do 24. listopadu 2013.

Více informací je k dispozici na webových stránkách www.aventproskolky.cz.

O společnosti Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) je společnost zaměřující se na zlepšování kvality života pomocí včasných inovací v oblastech zdravotní péče, životního stylu a osvětlovací techniky. S centrálou v Holandsku, zaměstnává Philips přibližně 118 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa. S obratem 24,8 miliard EUR v roce 2012 je Philips vedoucí firmou v oblastech léčby srdečních onemocnění, akutní a domácí péče, energeticky úsporného osvětlení, domácích spotřebičů a výrobků souvisejících s péčí o tělo a ústní hygienu. Novinky týkající se společnosti Philips najdete na internetové stránce www.philips.com/newscenter.

Publikoval(a) (224) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat