2015 19.03

Plackohraní

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Milé paní učitelky a páni učitelé,
rádi bychom vám nabídli zábavnou aktivitu pro vaše žáky.

Jezdíme do škol a společně s dětmi vyrábíme placky, magnetky a zrcátka. Pro názornější ukázku se můžete podívat na naše video:

10 % z každého kousku jde na onkologicky nemocné děti: https://www.facebook.com/sanceonkolackum.

Jak vše probíhá? Děti si nakreslí obrázek, který společně s nimi zalisujeme pomocí stroje a vytvoříme tak placku, zrcátko nebo magnetku. Aktivitu hravě zvládnou už děti v posledním ročníku mateřských školek a mohou tak mít krásný dárek třeba k narozeninám nebo na Den Matek. Plackohraní se hodí také na pobyty v přírodě a podobné akce.

Přijedeme za vámi do školy (zvládáme i Slovensko). Děti si kreativně vyhrají a vyzkouší si něco nového, jedinečného. Ceny při plackování ve škole: zrcátko 60/50 Kč, placka a magnetka 30/25 Kč v závislosti na počtu kusů.

plackohrani_pro_fb_skupiny

Pokud máte obavy z příliš složitého organizování tříd nebo byste vše chtěli levněji, máme řešení. Nakreslete si s dětmi obrázky doma nebo ve škole, pošlete nám je a my z nich uděláme placky za méně peněz. Ceny při zaslání poštou: zrcátko 40 Kč, placka a magnetka 20 Kč.

Snažíme se pomocí placek rozdávat radost. S plackohraním proto pomáháme Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům. Dětem s onkologickým onemocněním, které tráví až příliš času v nemocnicích. Z každého vyrobeného kousku jde finanční částka na jejich úsměvy.

Další informace najdete na www.plackohrani.cz. V případě dotazů se ptejte zde, napište mi soukromou zprávu nebo zkuste rovnou chci@plackohrani.cz.

Pokud byste měli zájem o svou placku či zrcátko, třeba s fotkou svého blízkého, mrkněte na www.udelejsiplacku.cz.

Publikoval(a) (363) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat