2011 12.06

Přípravy na veletrhy FOR TOYS, FOR BABIES a MODEL HOBBY jsou v plném proudu

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Pokud vás zajímají novinky z oblasti dětských hraček a potřeb pro děti, nebo se jen chcete seznámit s širokou nabídkou dětského zboží a porovnat si kvalitu a ceny konkurence na jednom místě, rozhodně byste neměli chybět na veletrzích FOR TOYS a FOR BABIES, které se budou konat v termínu od 29. 9. do 2. 10. 2011 v Pražském veletržním areálu Letňany. Vzhledem k tomu, že souběžně s oběma veletrhy proběhne 20. ročník modelářského a hobby veletrhu s výstižným názvem MODEL HOBBY, přijdou si na své i modeláři.

Stejně jako v loňském roce, chtějí i letos pořadatelé připravit aktuální a zajímavou nabídku dětského zboží, aby měli návštěvníci možnost porovnat si jak jeho kvalitu a bezpečnost na vlastní kůži, tak samozřejmě také cenu. I přestože se trojlístek výstav bude konat až za čtyři měsíce, už teď jsou přípravy v plném proudu. Svou účast již potvrdilo mnoho významných firem. Jedním z největších vystavovatelů, co se plochy týče, bude v rámci veletrhu hraček a her společnost Hasbro Czech, která na své obří expozici o rozloze 1 100m2 nabídne také vlastní doprovodný program. Z dalších neméně důležitých vystavovatelů jsou na veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES přihlášeny firmy ADC Blackfire Entertaiment, ConQuest Entertainment a Lego, kteří se zde budou prezentovat na ploše větší než 200m2 . Své novinky z oblasti hraček a her představí v PVA Letňany například Smarlife, Piatnik Praha, Corfix Distribution nebo firma GAME CZ, jež na své expozici nabídne návštěvníkům možnost vyzkoušet si herní konzole dostupné i na českém trhu. Potřeby pro děti budou zastupovat společnosti Špuntík, MALVEL, AUTOSEATING, BabyPoint nebo BabyDirekt.

Čtyři dny trvající veletržní dění doplní atraktivní doprovodný program pro děti i jejich rodiče. Návštěvníci se tak mohou těšit například na ukázky cvičení Tai-chi, pódiová taneční vystoupení pro děti nebo autogramiády. Velkým lákadlem bude opět Cirkus Freestyle s ukázkami streetových sportů a aktivit, stejně jako Czech Outpost se svou přehlídkou kostýmů ze světa Star Wars. Chybět nebudou ani soutěže o hodnotné ceny. Více informací o jednotlivých veletrzích naleznete na stránkách www.fortoys.cz, www.for-babies.cz a www.model-hobby.cz.

Kontakt:
Mgr. Markéta Matějková, PR, ABF, a.s.
Email: matejkova@abf.cz
Mobil: 604 624 358

Publikoval(a) (85) 
Štítky: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat