2011 01.10

Jak vybrat správnou biolampu

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Na trhu jsou dostupné biolampy různých výrobců. Otázka tedy zní: Jaká biolampa je právě pro Vás nejlepší? Následující text Vám nabídne nejen odpověď, ale také několik zajímavých rad, které by Vás měli při výběru biolampy zajímat.

Rozdíly v biolampách

Pokud strávíte chvilku hledáním informací o biolampách na internetu, velice rychle narazíte na několik článků i mnoho různých prodejců. Doporučujeme si nezávislé články důsledně prostudovat a porovnat. Nicméně musíme počítat s tím, že názory v článcích se mohou lišit, především v tom, která biolapma je ta nejlepší. Proto je dobré si před nákupem udělat svůj vlastní názor. Není od věci se také poradit po telefonu. Zde ovšem nemá cenu telefonovat do internetových obchodů, které nabízejí pouze jeden typ biolapmy, protože v takovémto případě můžete odpověď jasně předpokládat. Jistě budou tvrdit, že právě nabízená biolampa je ta nejlepší. Doporučujeme proto oslovit spíše prodejce zaměřující se právě na biolampy a nabízejí více různých značek dostupných na trhu. Jen tak lze dostat objektivní odpověď, která z biolamp je právě pro Vás ta nejlepší a tím dosáhnout maximální spokojenosti na obou stranách.

Biolampa šitá na míru právě pro Vás

Před nákupem musíme být rozhodnuti, na co biolampu potřebujeme a jaké je naše očekávání. Zda biolampa bude léčit jen naše koleno nebo zda jí budeme sdílet s manželkou na křečové žíly. Podle toho lze biolampy rozdělit na dvě základní skupiny a to na univerzální a specializované biolampy.

Univerzální biolampa

Univerzálnost biolampy spočívá v tom, že dokáže léčit široké spektrum obtíží. Díky nejnovějším technologiím, které jsou založeny na aktivaci buněčného metabolismu, dokáže moderní biolampa efektivně léčit obtíže jak pohybového aparátu, tak onemocnění měkkých tkání, přes kožní onemocnění až po civilizační choroby. Efektivita léčby nejmodernější univerzální biolampou je srovnatelné (někdy i vyšší) než u specializovaných biolamp. Pokud přejdeme na srovnání cenové při stejné účinnosti jaké biolampa dosahuje, je univerzální biolampa cca o třetinu dražší než biolampa specializovaná. Tato vyšší investice se ovšem s přihlédnutím k možnostem širšího spektra využití určitě vyplatí. Mezi špičku v oblasti univerzálních biolamp se řadí biolampa Biostimul.

Specializovaná biolampa

V případě, že víte co přesně potřebujete léčit. Například jen bolavé koleno a nic jiného, postačí specializovaná biolampa na kloubní potíže. Je však nutné brát v úvahu, že taková biolampa není dále využitelná v rodině při léčbě jiných obtíží. Byť ušetříte cca třetinu oproti univerzální biolampě, může se stát, že v budoucnu budete muset koupit kvůli jiným obtížím ještě další biolampu. V konečném součtu těchto investic utratíte více než když si pořídíte jednu kvalitní univerzální biolampu.

Biolampa zakoupená na internetu

Bezesporu největší nabídku biolamp najdete právě na internetu. Proto věnujte pozornost několika zásadám, na co se zaměřit a kde je možné biolampu koupit. Doporučujeme upřednostňovat e-shopy s širší nabídkou sortimentu a ignorovat malé e-shopy nabízející pouze jednu značku biolamp. Ujistěte se, že se dá biolampa do 14 dnů vrátit, pokud Vám nebude vyhovovat a dostanete celou částku zpět. Zavedené e-shopy také nabízejí dopravu zdarma či přidávají nějaký ten dárek navíc. Pokud navíc získáte s koupí výrobku od prodejce tříletou záruku, skutečně se nemusíte obávat, že nejde o seriozní a etablovaný e-shop. Dále je dobré si ověřit, zda je vámi vybraná biolampa skladem a doručení do druhého dne samozřejmostí. Možnost osobního odběru na prodejně je také důležitý. Ujistíte se tak, že nejde o podvodníky a kamenná prodejna skutečně existuje. Nedoporučujeme kupovat biolampy od podomních prodejců. Většinou se jedná o předražené biolampy. Také v kamenných obchodech bývá biolampa výrazně dražší a ani nemají možnost širokého výběru z více značek.

Publikoval(a) (2 279) 
Štítky: , , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat