2016 17.02

Anglicko-české doplňovačky

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

anglicko_ceske_doplnovackyK zábavnému procvičování angličtiny
Pro malé začátečníky

Pracovní sešit slouží k procvičování anglických slovíček formou oblíbených doplňovaček a dokreslovaček. Děti se na úvodní stránce ke každému tématu naučí nebo si zopakují skupinu slovíček (barvy, číselná řada 1–10, škola, lidé, oblečení, dny v týdnu, lidské tělo, jídlo apod.). Na následujících stránkách si posléze daná slovíčka procvičí formou zábavného luštění, dokreslování a vybarvování. Pracovní sešit je určený pro předškoláky a děti mladšího školního věku.

Iva Nováková je absolventka střední odborné školy výtvarné, zaměřuje se na tvorbu pro děti. Je autorkou zábavných a didaktických doplňovaček, hádanek, omalovánek a vystřihovánek. V Portále vyšly mj. její knihy Zábavný pravopis, Víš, co čteš?, Čtu a vím o čem, Počítej a lušti.

ukázky z knihy

Doporučujeme také další knihy autorky Ivy Novákové: Víš, co čteš?, Počítej a lušti, Hurá do školy!, Zázračná proměna opičky Pepiny a Čtu a vím o čem.

Publikoval(a) (226) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat