2013 17.06

Detektivové a zachráněné peníze

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Obálka DeTeKTiVové a zachránné peníze.inddDeTeKTiVové a zachráněné peníze jsou volným pokračováním knihy DeTeKTiVové, v níž Dan, Tadeáš, Kuba, Tomáš a Vašek obdivuhodně vyřešili případ krádeže vzácného obrazu. Nyní se zdá, že se v jejich poklidném městečku neděje nic podezřelého. Až jednou… při hře na schovávanou se jeden detektivní případ nečekaně objeví. Ve starém zámeckém sklepení je ukrytá tajná místnost a v ní hromada kradených peněz. Než kluci svůj nález nahlásí policii, podezřelí s penězi utečou. Vydejte se společně s DeTeKTiVy vypátrat prchajícího lupiče.

Z obsahu: Na úvod, V zámeckém parku, Hra na schovávanou, Už zmizel i Dan!, Záchrana, Tajná místnost, Poklad, Sledování, Je to on!, Zdržení na policii, Nemilé překvapení, Peníze zmizely, Azor na stopě, Podezřelí konečně dopadeni, Ve slepé uličce, Máme to!, Případ je uzavřen, Pár detektivních otázek, Detektiv Dan, Detektiv Tadeáš, Detektiv Kuba, Detektiv Tom, Detektiv Vašek.

Knihu můžete zakoupit zde: www.grada.cz

Publikoval(a) (124) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat